Kocaelispor Kentin Markasıdır

Kocaelispor Kulübü Başkanı Hüseyin Üzülmez ve yönetimi İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e ziyarette bulundu. Sezonun İlk Forması Hürriyet’e Kocaelispor Kulübü Başkanı Hüseyin Üzülmez ve yönetimi, İzmit Belediye Başkanı Fatma..

Kocaelispor Kentin Markasıdır

Kocaelispor Kulübü Başkanı Hüseyin Üzülmez ve yönetimi İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e ziyarette bulundu.

Sezonun İlk Forması Hürriyet’e

Kocaelispor Kulübü Başkanı Hüseyin Üzülmez ve yönetimi, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e nezaket ziyaretinde bulundu.  Üzülmez, Başkan Hürriyet’e üzerinde Fatma Kaplan Hürriyet yazan 41 numaralı sezonun ilk formasını hediye etti.

Kocaelispor Kentin Markasıdır

Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ve yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Kocaelispor bizim çok büyük bir değerimiz ve kentin markasıdır. İzmit Belediyesi olarak Kocaelispor’a gelir sağlayacak ve destek olacak projelerde birlikte çalışmaya hazırız. Kocaelispor’a yararlı olacak her türlü projeye imza atarız” diyerek Başkan Hüseyin Üzülmez ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL