Genel Güncel Manşetler Spor Surmanset

Kocaelispor SPORTAM’da kontrol testlerinden geçti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından sporcu sağlığını ve performansını takip amacıyla projelendirilen SPORTAM(Sporcu Sağlığı Performans Test ve Analiz Merkezi) çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Merkezde sezon..

Kocaelispor SPORTAM’da kontrol testlerinden geçti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından sporcu sağlığını ve performansını takip amacıyla projelendirilen SPORTAM(Sporcu Sağlığı Performans Test ve Analiz Merkezi) çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Merkezde sezon öncesi hazırlık döneminde ilk testleri yapılan Kocaelispor’un altyapı oyuncularından oluşan grupların dönemsel kontrol testleri gerçekleştirildi. Bu sayede sporcuların gelişimleri hakkında yapılan ikinci ölçümle veriler

 KOCAELİSPOR İKİNCİ ÖLÇÜME GELDİ

Sezon öncesi genel hazırlık dönemi başlangıcında test ve ölçümleri yapılan Kocaelispor’un altyapı oyuncularının tamamının(U17,U18,U19) ölçümleri yapılarak, oyuncularının ikinci ölçümleri de başarılı bir şekilde gerçekleşmiş oldu. Dayanıklılık ve 30m. ivmelenme sürati ve toplam sürat değerlerinin belirlenmesi ile oyuncuların form durumlarının hangi düzeyde ilerlediğini gören antrenörler, takip etme kolaylığını sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini sundu. Belirli süreli periyotlar halinde Kocaelispor altyapı sporcularının test ve ölçümlerinin SPORTAM tarafından takip edileceği ve bilimsel verilerin göstergesi ile elit sporcuların yetişmesinin sağlanacak. Sezon boyunca sporcuların antrenman dönemleri testler ile periyodik şekilde devam edecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL