“Kocaelispor’a güzel bir şarkı hediye etmek istiyoruz”

Hürriyet’ten Kocaelispor yönetimine 55. yıl sürprizi  İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaelispor Başkanlığı’na seçilen Engin Koyun ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Hürriyet, Kocaelispor’a güzel bir şarkı..

“Kocaelispor’a güzel bir şarkı hediye etmek istiyoruz”

Hürriyet’ten Kocaelispor yönetimine 55. yıl sürprizi 

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaelispor Başkanlığı’na seçilen Engin Koyun ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Hürriyet, Kocaelispor’a güzel bir şarkı hediye edeceklerini söyledi.

Sıkı bir Kocaelispor taraftarı olan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda Kocaelispor Başkanlığı’na seçilen Engin Koyun ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Hürriyet’e Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, Spor Müdürü Mithat Ağa, Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Uğur Koştur ve Antrenör Hasan Fırat Okul eşlik etti.

ŞAMPİYON OLMAK NASİP OLSUN

Başkan ve yönetimine görevlerinde başarılar dileyen Başkan Hürriyet, “Tüm kadronuzla birlikte sizlere sonsuz başarılar diliyorum. İnşallah şampiyon olan kadro olmak nasip olur. Bunu da yürekten istediğimi belirtmek istiyorum. Hem Covid hem de birçok sıkıntının olduğu zor bir dönemdeyiz. Rabbim yolunuzu açık etsin. Tüm takıma, oyuncu arkadaşlarımıza kolaylık diliyorum. Yeni sezonda inşallah istenen başarılar yakalanır. Allah gönlünüze göre versin” ifadelerini kullandı.

ŞEHRİN MARKASINA SAHİP ÇIKIYORSUNUZ

Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun, “Bizleri son derece mutlu ettiniz. Belediye başkanlarımızın bizim arkamızda olması bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Ben değil ‘biz’ olarak yola koyulursak başarı kaçınılmaz olacaktır. Şehirde ciddi bir Kocaelispor sevdası var. Desteğiniz bizim için çok önemli. Yaklaşımınızın ne kadar samimi ve pozitif olduğunu ben görebiliyorum. Ne olursa olsun bu şehrin markasına hep beraber sahip çıkacağımıza inanıyorum. Siz zaten bunu fazlasıyla yapıyorsunuz” şeklinde konuştu.

ŞARKI HEDİYE ETMEK İSTİYORUZ

Başkan Hürriyet Spor Müdürlüğü’nün planladığı çalışmadan bahsetti: “Takımımızın moral ve motivasyonu ve taraftarın takımı sahiplenmesi, kentin kenetlenmesi çok önemli. Bu anlamda Spor Müdürlüğümüz bir çalışma planlıyor. Takıma güzel bir şarkı hediye etmek istiyoruz. Stat ortamında ünlü bir grubumuzun söyleyeceği bir şarkı. Sonuçta Kocaelispor’un ismi kullanılacağı için sizlerin onayını almak istedik” diyerek video klip dilekçesini iletti.

SPORCULARA PLAKET VERİLDİ

Hürriyet, ziyarette Başkan Koyun’a tarihte Kocaelispor’u şampiyon yapmış kadroların fotoğraflarının yer aldığı tabloyu ve Kocaelispor’un lig ve Türkiye Kupası şampiyonluklarının öykülerini anlatan “Dünden Bugüne Şampiyon Kocaelispor” isimli dergiyi hediye etti. Yönetim ziyaretinin ardından Hürriyet, oyunculara antrenmanları öncesinde başarılar diledi. Oyuncular ve teknik kadroya her zaman yanlarında olduklarını belirten Başkan Hürriyet, Kocaelispor’da şampiyonluk yaşayan oyunculara plaket takdim etti. Hediye olarak verdikleri tablonun boş olan kısmını bu kadro ile doldurmak istediklerini belirten Başkan Hürriyet, tribünlerdeki yerini almaya devam edecek.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL