‘’Kocaeli’yi daha iyi yerlere taşıyacağız’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, geçmiş dönem AK Parti İlçe Başkanlığı görevini yapmış isimlerle bir araya geldi. Türkiye’nin hassas bir dönemden geçtiğini güvenlikten ekonomiye kadar farklı alanlarda saldırılara..

‘’Kocaeli’yi daha iyi yerlere taşıyacağız’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, geçmiş dönem AK Parti İlçe Başkanlığı görevini yapmış isimlerle bir araya geldi.

Türkiye’nin hassas bir dönemden geçtiğini güvenlikten ekonomiye kadar farklı alanlarda saldırılara maruz kaldığını söyleyen Başkan Büyükakın, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına karşı duranlara dönük mücadelemizi bizlerde sürdürüyoruz. Gerek içeriden gerek dışarıdan bu aziz vatan toprağına dönük saldırılara dimdik ve kararlı bir şekilde karşı durmalıyız. AK Parti kadrolarında aktif siyaset yapmış her isme bu anlamda büyük görev de düşmektedir” dedi.

“TEK AMACIMIZ BUDUR VE BU YOLDAN ASLA ŞAŞMAYACAĞIZ”

Yorulmadan, çok çalışarak ve büyük bir gayretle vatandaşının yanında yer aldıklarını sözlerine ekleyen Başkan Büyükakın, 2023 hedeflerine bağlı kalarak Büyükşehir Belediyesi’nin çalıştığını ve organize olduğunu vurguladı. AK Parti’nin bir vefa ve vatandaşına hizmetkar olmuş bir dava hareketi olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Büyükakın, “Halkımızla bir bütün halinde görevimizin başındayız. Kocaeli’yi daha iyi yerlere taşıyacağız. Tek amacımız budur ve bu yoldan asla şaşmayacağız” şeklinde konuştu. AK Parti İlçe Başkanlığı yapmış isimlerle istişareler gerçekleştiren ve önerilerini dinleyen Büyükakın, “Ülkemizde ki dalgalanan demokrasi bayrağını kentimizde daha yukarılara çıkartacağız. Her kesimin her insanımızın fikirlerine değer vermek bizim siyasetimizin en önemli unsurlarındandır. Bu şekilde halkımızın yanında oluyor, dertlerine derman oluyoruz” açıklamasını yaptı.

“ŞEHİTLERİMİZE VE GAZİLERİMİZE LAYIK OLMAK İÇİN ÇALIŞICAĞIZ”

Cumhuriyetimize sahip çıkarak, Türkiye’nin istiklali ve istikbali uğrunda gerektiğinde canları pahasına mücadele eden şehitlerimize ve gazilerimize layık olmak için yerelde çalıştıklarını da dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, “Ülkemizin başta olmak üzere kentimizin şanlı tarihine ve kimliğine dönük atacağımız her adımı hesap ediyoruz. Omuzumuzda ki sorumluluğun ne kadar büyük olduğunun farkındayız. AK Parti teşkilatlarına hizmet etmiş kıymetli dava arkadaşlarımızla Kocaeli’nin en mutlu şehir olması için çalışacağız” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelik çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL