Genel Güncel Kartepe Manşetler

KOCAMAN DADAŞLARA MİSAFİR OLDU

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Erzurumlular Derneği’nin misafir oldu. Türkiye Dernekler Federasyonu tarafından kültürel dayanışmanın ve sosyal etkinliklerin artması amacıyla düzenlenen yürüyüş programı kapsamında Erzurumlu Dernek Başkan ve Yönetimleri..

KOCAMAN DADAŞLARA MİSAFİR OLDU

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Erzurumlular Derneği’nin misafir oldu.

Türkiye Dernekler Federasyonu tarafından kültürel dayanışmanın ve sosyal etkinliklerin artması amacıyla düzenlenen yürüyüş programı kapsamında Erzurumlu Dernek Başkan ve Yönetimleri Kartepe’de bir araya geldi. Yürüyüş programı sonrasında Kartepe Erzurumlular Derneği’nde düzenlenen istişare toplantısına Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman misafir oldu.

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Kartepe Erzurumlular Dernek Başkanı Hüseyin Şimşek’in ev sahipliğinde düzenlenen istişare toplantısında Darıca, Körfez, Başiskele, Gölcük ve Karamürsel Erzurumlular Dernek Başkan ve yönetimleri katıldı. Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Şimşek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

AYRI BİR GÜZELLİK

İstişare toplantısında konuşan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Dadaşlar diyarı Erzurum’dan Kocaeli’mize gelerek ilimize değer katan Erzurumlu hemşehrilerimizle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Cennet vatanımızın dört bir yanından hemşehrilerimizin ikinci memleketi kabul ettiği Kocaeli’mizde hep birlikte kardeşçe yaşamak, kültürlerimizi tanımak ayrı bir güzellik. Her zaman bir arada olarak Kartepemize hizmet ettik. Erzurumlular Derneği’nin düzenlediği bu güzel program için dernek başkanı ve yöneticilerine teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL