Ekonomi Genel Güncel Manşetler Yaşam

Kocaman ve Yönetimi Başkan Ellibeş’i Ziyaret Etti.

Gölcük Esnaf Odasından Ziyaret. Olağan genel kurul sonrasında ilçe genelinde seri ziyaretlere devam eden Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman ve Yönetim kurulu, bu ziyaretler içerisinde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet..

Kocaman ve Yönetimi Başkan Ellibeş’i Ziyaret Etti.

Gölcük Esnaf Odasından Ziyaret.

Olağan genel kurul sonrasında ilçe genelinde seri ziyaretlere devam eden Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman ve Yönetim kurulu, bu ziyaretler içerisinde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i ziyaret etti.

Başkan Ellibeş yapılan ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek Oda Başkanı Necmi Kocaman ve ekibine teşekkür edip başarılar temennisinde bulundu.

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, Başkan Ellibeş’e bizlere bu güne kadar gösterdiği iyi niyet, destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Gölcük’e ve Gölcük Esnafına en güzel şekilde hizmet etmek için sağlıklı çalışmalar yaparak yerinde kararlar alıp hayata geçirmek için yeni dönemde de var gücümüzle çalışmaya, üretmeye ve değerli Esnaflarımızla paylaşarak Gölcük Halkına hizmet sunmaya devam edeceğiz dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Esnaf Odası Necmi Kocaman ve ekibiyle hizmet çıtasını daha üst seviyelere çıkarmak için çok çalışıyor, üretiyor ve herkesle paylaşıyor. Bu süreçte bizlerde imkanlar ölçüsünde Gölcük’e ve Gölcük halkına fayda sağlayacak olumlu çalışmalara, projelere destek vermeye katkı sağlamaya devam edeceğiz. Yeni dönem hayırlı olsun dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL