( KOİF’19 ) Protokol İmza Töreni Yapıldı

Kocaeli Valiliği koordinasyonluğunda “İnsan Kaynakları İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri” ( KOİF’19 ) Protokol İmza Töreni, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. 4-5-6 Nisan 2019 tarihlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezinde gerçekleşecek..

( KOİF’19 ) Protokol İmza Töreni Yapıldı
Kocaeli Valiliği koordinasyonluğunda “İnsan Kaynakları İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri” ( KOİF’19 ) Protokol İmza Töreni, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.
4-5-6 Nisan 2019 tarihlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezinde gerçekleşecek olan KOİF’19 da;  ilimiz ve çevre illerde ikamet eden ve tüm iş arayanlara, daha iyi şartlarda iş arayanlara, iş hayatına yeni atılacak olan kişilere, yeni mezun olan yada olacak lise ve üniversite mezunu gençlerimize, staj başvurusunda bulunmak isteyen tüm öğrencilerin bilgi alabilecekleri stantlar yer alacaktır.
 Makam Toplantı salonunda yapılan protokol imza törenine,   protokol imzalayacak kurumlar olan;  Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nilgün Fığlalı,  Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilay Coşkun, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ulvi Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sadık Akar, Kocaeli Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Çınar Ulusoy ve Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut katıldı.
Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmalarında; “ Değerli arkadaşlar, Kocaeli İnsan Kaynakları İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri ile ilgili bir protokol imzasını atacağız. Valiliğimiz koordinasyonluğunda Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz, Kocaeli Üniversitemiz, Ticaret ve Sanayi Odamız ile İş-Kur Müdürlüğümüzün ortaklaşa yürüteceği bu çalışmayı yeni bir protokolle kayıt altına alıp önümüzdeki süreçte yapacağımız çalışmalarda bu protokol çerçevesinde Valilik olarak devam edeceğiz. Özellikle istihdam bölgemiz için büyük önem taşıyor ve bu fuarda da iş arayanlarla,  işçi arayanları istihdam konusunda bir araya getirmek ve karşılıklı buluşmalar sağlamak adına biz bu organizasyona tekrar ev sahipliği yapacağız. Özellikle yeni mezun olan arkadaşlarımızın ilgi alanlarına göre kendilerini ifade edebilecekleri, çalışmak istedikleri alanları da burada özellikle eleman arayan firmalar tarafından onların başvuruları alınıp değerlendirme imkânları olacak. Bu ve buna benzer birçok noktada çalışmalar gerçekleştirilecek.” diyen  Vali Aksoy’un konuşmalarının ardından geçen yıl Kocaeli Valiliği koordinasyonluğunda “İnsan Kaynakları İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri” ( KOİF’18 )’e ait slayt gösterimi izlenildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL