Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Köprü Vazifesi Görüyor | Kocaelide Bugün

Köprü Vazifesi Görüyor

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri yüksek performansla çalışıyor   Sosyal belediyecilik anlayışıyla her vatandaşa el uzatmaya gayret gösteren İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tempoyu düşürmüyor İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma..

Köprü Vazifesi Görüyor

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri yüksek performansla çalışıyor

 

Sosyal belediyecilik anlayışıyla her vatandaşa el uzatmaya gayret gösteren İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tempoyu düşürmüyor

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in göreve geldiği 2019 yılında sosyal belediyecilik anlayışıyla yoluna devam eden İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, toplumun hassasiyet sahibi gruplarına ihtiyaçları doğrultusunda destek sunmak, sosyal alanlar yaratmak, refah seviyelerini yükseltmek ve en önemlisi yüzlerde gülümseme oluşturmak adına son sürat çalışmaya devam ediyor.

KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYOR

Kadınlar, çocuklar, özel gereksinimli bireyler, yaşlılar ve yoksullar başta olmak üzere hakları daha fazla korunmaya ihtiyacı olan, kendini yalnız ve çaresiz hisseden herkese yalnız olmadığını çalışmalarıyla kanıtlayan Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü uzman personelleriyle kapı kapı gezerek hizmetleri anlatıp başvuruları alıyor. Hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında bir köprü vazifesi görerek her vatandaşa elini uzatmayı amaç edinen Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, alan elin veren eli görmediği, iyiliğin git gide yayıldığı İzmit’in yanı sıra Türkiye’nin herhangi bir şehrinde yardıma ihtiyaç olduğunda da harekete geçerek sınırları aşıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL