Körfezin en yüksek yerinde “HERGES” fırtınası esti

31 Aralık Pazartesi gecesi, Yukarı Hereke Kültür Merkezinde, Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneği (HERGES) tarafından düzenlenen “Mekke’nin Fethi” programına insanlar akın akın geldiler. Salona sığmayan insanların çoğu soğuk..

Körfezin en yüksek yerinde “HERGES” fırtınası esti

31 Aralık Pazartesi gecesi, Yukarı Hereke Kültür Merkezinde, Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Derneği (HERGES) tarafından düzenlenen “Mekke’nin Fethi” programına insanlar akın akın geldiler.

Salona sığmayan insanların çoğu soğuk havaya rağmen salonun girişinde izdiham oluşturdular. Henüz yeni kurulan HERGES Derneği, bünyesinde oluşturduğu futbol takımları, kültürel etkinlik kursları ve gençlere yönelik sosyal aktiviteleri ses getiren bir dizi programa imza atmaya devam ediyor.

Son olarak düzenlediği salon programında, konuşmacı olarak, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Abdülkadir Macit “fetih” konulu görsel konferansını verirken, HERGES derneği mensubu öğrenci ve gençler sahne aldılar. Sinevizyon gösterimi, şiirler, ilahiler ile şenlik havasında kutlanan gecede, selamlama konuşması yapan   Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu “Herkes’e HERGES lazım” dedi. Programın ev sahibi Dernek Başkanı Mehmet Şahin “ Gençlerimize, bir gelecek tasavvuru oluşturmak maksadıyla henüz kurduğumuz derneğimizin faaliyetleriyle, gençlerimizin zamanlarındaki ve zihinlerindeki boşluğu doldurmayı amaçladıklarını” dile getirdi.

Siyasi Parti Başkan ve temsilcileri, STK başkan ve temsilcileriyle birlikte Okul Müdürleri ve öğretmenleri de gecede hazır bulundular.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL