Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Koronavirüse Karşı Fedakarca Çalışıyorlar | Kocaelide Bugün

Koronavirüse Karşı Fedakarca Çalışıyorlar

Bıyık, 1 Mayıs’ta işçileri unutmadı Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü personelini ziyaret ederek işçilerin bayramını tebrik etti. Darıca Belediye Başkanı..

Koronavirüse Karşı Fedakarca Çalışıyorlar

Bıyık, 1 Mayıs’ta işçileri unutmadı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü personelini ziyaret ederek işçilerin bayramını tebrik etti.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde belediye işçilerini unutmadı. Temizlik İşleri Müdürlüğü personelini ziyaret eden Başkan Muzaffer Bıyık, işçilerin bayramını tebrik etti.

KORONAVİRÜSE KARŞI FEDAKARCA ÇALIŞIYORLAR

Özellikle koronavirüs salgınını önleme çalışmaları kapsamında personelin fedakarca çalıştığını ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “1 Mayıs, emek ve alın terinin günüdür. Başta belediyemizde çalışan değerli personelimiz olmak üzere tüm işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de olumsuz etkileyen koronavirüs salgınına karşı özveriyle çalışan işçilerimizin mücadelesi çok değerli. Koronavirüs salgınına karşı sağlık emekçileri büyük mücadele verirken belediye olarak bizler de sizlerin fedakarca gece gündüz canla başla çalışmanızla mücadele ediyoruz. Sizlerin özverisi ve fedakarlığınız çok değerli. Bu zor günleri hep birlikte el birliği ile atlatacağız. Her zaman sizlerin yanınızda olacağız” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL