Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
KOSGEB Müdürü’nden TÜMSİAD’a Ziyaret | Kocaelide Bugün
Ekonomi Güncel Manşetler

KOSGEB Müdürü’nden TÜMSİAD’a Ziyaret

KOSGEB Kocaeli OSB Müdürü Hakan Demirci Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi’ni ziyaret etti. Dernek yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu ziyarette TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, dernek..

KOSGEB Müdürü’nden TÜMSİAD’a Ziyaret

KOSGEB Kocaeli OSB Müdürü Hakan Demirci Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi’ni ziyaret etti.

Dernek yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu ziyarette TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, dernek olarak yaptıkları çalışmalar ve faaliyetlerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Ziyaretlerinden dolayı KOSGEB Müdürü Demirci’ye memnuniyetlerini dile getirdi.

KOSGEB Kocaeli OSB Müdürü Hakan Demirci, KOBİ-GEL Programı kapsamında İmalat Sanayi Sektörüne yönelik proje başına 300 Bin TL hibe,700 Bin TL faizsiz kredi olmak üzere 1 milyon TL’ye kadar destek sağlanacak olan ve son başvuru tarihinin 20.10.2017 olarak belirlendiği yeni çağrı ilanıyla ilgili bilgiler verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL