Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Köşker’den Arapçeşme’de esnaf turu | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Köşker’den Arapçeşme’de esnaf turu

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Cuma namazı sonrasında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Cuma namazını Arapçeşme Camii’nde kılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e esnaf ziyaretlerinde mahalle muhtarı Remzi Kandaz ve Başkan Danışmanı..

Köşker’den Arapçeşme’de esnaf turu

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Cuma namazı sonrasında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Cuma namazını Arapçeşme Camii’nde kılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e esnaf ziyaretlerinde mahalle muhtarı Remzi Kandaz ve Başkan Danışmanı Şakir Bitmez eşlik etti. Namaz sonrası cami cemaatiyle hasbihal eden Başkan Köşker daha sonra esnafları ziyaret etti. Gençlik Caddesi esnaflarını dükkanlarında ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Köşker, vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşlara çalışmalara ilişkin bilgi veren Başkan Köşker, belediye hizmetlerine yönelik de Gebzeli hemşerilerinin talep ve temennilerini de aldı. Başkan Köşker esnaf ziyaretinde vatandaşlarla ve esnaflarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL