Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Köşker’den Öğrencilere 20 Bin Hediye Kitap | Kocaelide Bugün

Köşker’den Öğrencilere 20 Bin Hediye Kitap

Gebze Belediyesi tarafından Kütüphane Haftası münasebetiyle düzenlenen GKM’deki programda Gebze’deki okullara 20 bin kitap hediye edildi.   Programa Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Belediye..

Köşker’den Öğrencilere 20 Bin Hediye Kitap

Gebze Belediyesi tarafından Kütüphane Haftası münasebetiyle düzenlenen GKM’deki programda Gebze’deki okullara 20 bin kitap hediye edildi.

 

Programa Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Albayrak, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Programın başında kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan eğitime verdiği desteklerden ötürü Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve ekibine teşekkür etti.

KÜTÜPHANE SAYIMIZI ARTTIRIYORUZ

Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Kütüphaneler bilgilerin saklandığı ve insanların istedikleri zaman istifade edebildikleri alanlar. Gebze Belediyesi olarak Gebze’deki kütüphane sayımızı arttırıyoruz. Bilim sanat merkezlerimizdeki kütüphanelerimizin yanı sıra Kent Meydanına da Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle birlikte güzel bir kütüphane açacağız. Ben buradan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’na eğitime verdikleri önemden ötürü de teşekkür ediyorum.

TOPLAM 37 BİN HEDİYE KİTAP

Kitap okumak çok önemi. Teknoloji sayesinde telefon ve tabletlerden bile kitap okuyabiliyoruz. Fakat hiçbir zaman gerçek kitap okumanın hazzını asla vermez. Bu anlamda okullarımıza kitaplar hediye ediyoruz. Bugün 20 bin kitap sizlerle buluşacak. 2018 yılı içerisinde okullara hediye ettiğimiz kitap sayısı 37 bini aşmış olacak. Geleceğimiz teminatı siz gençlersiniz ve sizlerin eğitimleri için iyi yetişmeniz için elimizden ne geliyorsa yapacağız.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL