Genel Güncel İzmit Manşetler Surmanset

KOTO Ankara’ya çıkarma yaptı

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan ve beraberindeki kalabalık meclis üyesi heyeti, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti. Kocaeli Ticaret Odası..

KOTO Ankara’ya çıkarma yaptı

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan ve beraberindeki kalabalık meclis üyesi heyeti, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut; Meclis Başkanı Akın Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Meclis Başkan Yardımcıları Alp Kayalar, Hüseyin Avni Aslan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Abdurrahman Çuhadar, Murat Barış, Ömer Efe, Yusuf Erenkaya, meclis üyeleri ve TOBB delegeleriyle birlikte Ankara’ya çıkarma yaptı. İlk olarak Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ile bir araya gelen KOTO heyeti akabinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

IŞIK: KOTO KENTİMİZİN ÖNEMLİ DEĞERİ

Ziyarette KOTO Başkanı Necmi Bulut’tan Oda’nın çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, 121 yıllık köklü bir çınar olan Kocaeli Ticaret Odası’nın kentin önemli bir değeri olduğunu söyledi. Başbakan Yardımcısı Işık, “Kocaeli Ticaret Odamıza yeni dönem çalışmalarında başarılar diliyorum. Güzel projeler hayata geçireceklerine yürekten inanıyorum dedi.

BULUT: TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİYORUZ

KOTO heyeti, Ankara ziyaretlerinin ikinci durağında TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi. Ziyarette yaptığı konuşmasında, Oda’nın yeni dönem projeleriyle ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Bulut, “Kocaeli Ticaret Odası olarak gerek yönetim gerekse meclis seçimlerimizi ve delegasyonumuzu tamamladık. Göreve geldiğimiz günden bu yana, Kocaeli iş dünyasının gücüne güç katmak için yürüttüğümüz projelere destekleriniz ve inancınız dolayısıyla aile büyüğümüz olarak teşekkürü borç biliyoruz. Kocaeli Ticaret Odası, TOBB ailesinin vizyoner ve üyelerini geleceğe hazırlayan bir bireyi olmaya devam edecektir” dedi. Başkan Bulut, Kocaeli iş dünyasının selamlarını da iletti.

HİSARCIKLIOĞLU: KOCAELİ’YE ÇOK GÜVENİYORUM

Kocaeli Ticaret Odası’na çok güvendiğini vurgulayarak konuşmasına başlayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu da, “Kocaeli, gerek ekonomik gücü, gerekse konumu itibariyle ülkemizin en önemli şehirlerinden bir tanesi. Kocaeli Ticaret Odası da bu sorumluluğun farkında olarak güzel projeler hayata geçiriyor. Sizler de Kocaelili iş insanlarımıza selamlarımı iletin. Kocaeli’ye, Kocaeli iş dünyasına ve Kocaeli Ticaret Odası’na çok güveniyorum” diyerek hayırlı olsun dileklerini iletti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL