Güncel Manşetler

KOTO Başkanı Bulut’tan MARKA’ya ziyaret

Kocaeli Ticaret odası Başkanı Necmi Bulut, MARKA Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu’na kurumlararası işbirliğini geliştirme ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Akif Şen,..

KOTO Başkanı Bulut’tan MARKA’ya ziyaret

Kocaeli Ticaret odası Başkanı Necmi Bulut, MARKA Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu’na kurumlararası işbirliğini geliştirme ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Akif Şen, Yusuf Ziya Uludüz, Cafer Kozluca ile Basın Danışmanı Süleyman Durak da yer aldı. MARKA’nın yaptığı çalışmalar ve projelere verilen destekleri anlatan Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, bölgesel kalkınmanın geliştirilmesi alanında yeni dönemde özellikle turizm alanında daha etkin çalışmalar yapılacağını belirtti.

İŞBİRLİĞİ PROJELERİ

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut da, MARKA ile başta İDEV Fuarı olmak üzere birçok projede işbirliği yapıldığını belirterek, “Yeni dönemde Kocaeli’nin başta turizm olmak üzere bir çok alan etkin tanıtımı için projeler geliştireceğiz. Başta turizm fuarlarına katılım ile İDEV Fuarımıza yabancı firma katılımı, alım heyetlerinin getirilmesi konusunda iki kurumun uzmanlarından oluşacak bir komisyon çalışmalar yapacak. MARKA’nın Ortadoğu ülkelerine yaptığı tanıtım faaliyetlerinde oluşturduğu turizm dünyası profesyonelleri, turizm seyahat acenteleri yöneticileri, tur operatörleri ve turizm yazarları internet fenomenlerinden oluşan geniş portföyden de yararlanarak kısa zaman büyük etki yaratacak tanıtıma odaklanacağız” dedi. Kartepe’deki Cengiz Topel Havaalanı’na işlerlik kazandırılması konusunda ortak girişim yapılması kararı alan Kocaeli Ticaret Odası ve MARKA Yöneticileri İzmit’in turizm potansiyelinin tanıtımında işbirliği yapacaklar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL