Genel Güncel Manşetler

KOTO, Gaziantep’e gidiyor

Kocaeli Ticaret Odası’nın 2018 yılı 1. Müşterek Meslek Komite Toplantısı 18- 21 Ocak 2018 tarihlerinde Gaziantep’te yapılacak. 3 gün sürecek olan program kapsamında eğitim ve resmi ziyaretler gerçekleştirilecek Kocaeli Ticaret..

KOTO, Gaziantep’e gidiyor

Kocaeli Ticaret Odası’nın 2018 yılı 1. Müşterek Meslek Komite Toplantısı 18- 21 Ocak 2018 tarihlerinde Gaziantep’te yapılacak. 3 gün sürecek olan program kapsamında eğitim ve resmi ziyaretler gerçekleştirilecek

Kocaeli Ticaret Odası’nın odanın kılcal damarları olan komitelerle bir araya geldiği Müşterek Meslek Komite Toplantılarının 2018 yılı ilk buluşması 18- 21 Ocak tarihlerinde Gaziantep’te yapılacak. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan, yönetim kurulu ve meclis üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan organizasyonda, eğitim programı ve resmi ziyaretler gerçekleştirilecek aynı zamanda kardeş oda protokolü imzalanacak.

GAZİANTEP’LE KARDEŞ ODA PROTOKOLÜ

18 Ocak 2018 Perşembe akşamı yola çıkacak olan KOTO heyeti, 19 Ocak 2018 Cuma günü ‘Profesyonel Yaşamda İletişim’ konulu eğitimle programa başlayacak. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (TOBB ETÜ SEM) eğitmen ve danışmanı Adnan Erbaş’ın sunumlarıyla gerçekleşecek olan program, Gaziantep Ticaret Odası ziyareti ve kardeş oda protokolünün imzalanmasıyla devam edecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL