KOTO heyeti Azerbaycan’a gidiyor

İnşaat ve müteahhitlik sektörlerinde faaliyet gösteren iş insanlarının yer aldığı Kocaeli Ticaret Odası heyeti, yeni iş ve pazar alanları geliştirebilmek üzere Azerbaycan’a gidiyor Üyelerinin dış ticaret hacimlerini geliştirmek için ihracat..

KOTO heyeti Azerbaycan’a gidiyor

İnşaat ve müteahhitlik sektörlerinde faaliyet gösteren iş insanlarının yer aldığı Kocaeli Ticaret Odası heyeti, yeni iş ve pazar alanları geliştirebilmek üzere Azerbaycan’a gidiyor

Üyelerinin dış ticaret hacimlerini geliştirmek için ihracat atağı başlatan Kocaeli Ticaret Odası, bir yandan da potansiyel ülkelere iş programları düzenleyerek, bu hedefe emin adımlarla ilerliyor. Geçtiğimiz günlerde Katar’a düzenlenen iş programından verimli dönen KOTO, bu kez ülkemizin lokomotifi inşaat sektörü için, yapı-inşa alanında önemli fırsatlar barındıran Azerbaycan’a program düzenliyor. Konut İnşaatı Grubu’nun yer aldığı 2. Meslek Komitesi’nin organizasyonuyla düzenlenen program 23- 26 Ekim 2018 tarihlerini kapsıyor.

YOĞUN PROGRAM

KOTO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Meclis Üyesi Mert Kavşut, 2. Meslek Komitesi Üyesi Faruk Mamik, inşaat ve mühendislik sektöründe faaliyet gösteren iş insanları Hasan Tahsin Karaosmanoğlu, Ceyhan Çağlayan, Abdulsamet Ünaltın, Abdullah Üstübi, Soner Feratoğlu, Veli Başkurt, Erdal Torunoğulları, Nurettin Bulut’un yer alacağı KOTO heyeti, 23 Ekim 2018 Salı günü Azerbaycan programına başlıyor. İlk gün 18.Yapı, Isıtma ve Havalandırma Fuarı’nı (Bakubuild) ziyaret edecek olan heyet, burada sektörün dünya partnerleriyle bir araya gelecek.

AZERİ İŞADAMLARIYLA GÖRÜŞMELER

Heyet, programın 2. ve 3. gününde ise Azerbaycanlı iş insanlarıyla temas kuracağı programlar gerçekleştirecek. Bu kapsamda Azerbaycan Sahibkarlar (İşadamları) Teşkilatları Milli Konfederasyonu ve Azerbaycan Türkiye İşadamları Birliği’ne konuk olacak olan KOTO heyeti, birebir görüşmeler yapma fırsatı da bulacak. Heyetin son programı ise T.C. Bakü Büyükelçiliği ve T.C. Bakü Ticaret Müşavirliği’nde düzenlenecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL