Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“KOTO İle Sürekli İletişimdeyiz” | Kocaelide Bugün

“KOTO İle Sürekli İletişimdeyiz”

KOTO’dan Vali Yavuz’a ziyaret   Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Hüseyin Gezer ve beraberindeki Oda heyeti, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile bir araya geldi   Seçim sürecini..

“KOTO İle Sürekli İletişimdeyiz”

KOTO’dan Vali Yavuz’a ziyaret

 

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Hüseyin Gezer ve beraberindeki Oda heyeti, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile bir araya geldi

 

Seçim sürecini tamamlayan Kocaeli Ticaret Odası, protokol ziyaretlerine devam ediyor. KOTO Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Volkan Yılmaz, Murat Barış, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ömer Efe, Yusuf Ziya Uludüz, Abdurrahman Çuhadar, Abdurrahman Kaya, Hızır Fatih Sarıoğlu, Yıldırım Yılmaz, Tahsin Can Kuşkan, Meclis Başkan Yardımcısı Fikret Yıldırım ve Meclis Katip Üyesi Kübra Öter’in yer aldığı Oda heyeti, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.

‘KOTO İLE SÜREKLİ İLETİŞİMDEYİZ’

KOTO heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Yavuz, Kocaeli Ticaret Odası ile sürekli bir iletişim halinde olduklarını ve iş insanlarının taleplerine üst düzeyde önem verdiklerini ifade ederek, Başkanlar Bulut ve Gezer nezdinde, Oda’nın seçilmiş tüm organ üyelerine tebriklerini iletti. Ziyarette yaptığı konuşmasında, seçim süreci hakkında bilgi veren Başkan Bulut, gelecek dönem projeleri ile ilgili de detaylı bilgiler paylaşarak, iş dünyasına destekleri dolayısıyla Vali Yavuz’a teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL