Ekonomi Güncel Manşetler

KOTO’da perakendecilik eğitimleri 12 Eylül’de başlıyor

Kocaeli Ticaret Odası’nın, perakendecilik sektörü için MARKA Teknik Destek Programı kapsamında düzenlediği eğitimler 12 Eylül 2017 Salı günü başlıyor İlimizdeki yerel sermayeli küçük perakendecilerin pazarda rekabet edebilmek ve sürdürülebilir büyüme..

KOTO’da perakendecilik eğitimleri 12 Eylül’de başlıyor

Kocaeli Ticaret Odası’nın, perakendecilik sektörü için MARKA Teknik Destek Programı kapsamında düzenlediği eğitimler 12 Eylül 2017 Salı günü başlıyor

İlimizdeki yerel sermayeli küçük perakendecilerin pazarda rekabet edebilmek ve sürdürülebilir büyüme stratejileri geliştirebilmeleri için, Kocaeli Ticaret Odası’nda ve MARKA Teknik Destek Programı kapsamında düzenlenen eğitimler 12 Eylül 2017 Salı günü başlayacak. 10 gün sürecek olan eğitimlerde, sektör temsilcilerine; pazar bölümleme, hedefleme, konumlama, çeşitlendirme, büyüme, müşteri ilişkileri yönetimi, organizasyonel ve finansal yetkinlik stratejileri hakkında kapsamlı bilgiler verilecek.

İLK EĞİTİM: KÜÇÜK İŞLETMELERDE

KURUMSAL YAPININ OLUŞTURULMASI

12 Eylül 2017 Salı günü 10:00- 13:00, 14:00- 17:00 saatleri arasında gerçekleşecek olan eğitimin ilk gününde katılımcılara, “Küçük İşletmelerde Yönetim ve Organizasyon: Yönetim yapısı ve Organizasyon Kurallarının Oluşturulması, İnsan Kaynaklarının Organizasyonu, İşe Alım Süreçleri, İşe Alıştırma, Ödül Performans Sistemlerinin Geliştirilmesi” konuları üzerinde durulacak. Eğitimlere katılmak isteyen perakendeciler 0262 322 30 10- 238 ve 249 No’lu telefonlardan eğitimlerle ilgili kapsamlı bilgi alabilecek ve kayıt yaptırabilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL