KOTO’dan 1.500 öğrenciye indirimli kitap kuponu

Kocaeli Ticaret Odası, bu yıl 10.’su düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı’na özel olarak düzenlediği sosyal sorumluluk kampanyası kapsamında 1.500 öğrenciyi indirimli kitapla buluşturuyor Her yıl Kocaeli Kitap Fuarı’na özel olarak düzenlediği..

KOTO’dan 1.500 öğrenciye indirimli kitap kuponu

Kocaeli Ticaret Odası, bu yıl 10.’su düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı’na özel olarak düzenlediği sosyal sorumluluk kampanyası kapsamında 1.500 öğrenciyi indirimli kitapla buluşturuyor

Her yıl Kocaeli Kitap Fuarı’na özel olarak düzenlediği ‘Alışveriş Senden Kitabın Benden’ etkinliği ile hem kent ticaretini canlandıran hem de okuma alışkanlığı kazandırılmasına katkıda bulunan Kocaeli Ticaret Odası, 5-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek 10. Kitap Fuarı için de çok özel bir kampanya hazırladı.

‘HEM FUAR, HEM KİTAP COŞKUSUNA ORTAK OLUYORUZ’

Özellikle kitaba ulaşmakta güçlük çeken öğrencileri hedefleyen ‘Kitap Sevginize Ortak Oluyoruz’ isimli kampanya kapsamında, 1.500 öğrenciye indirimli kupon hediye edildi. Kampanyayla ilgili bilgi veren Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, “KOTO olarak kentimizin gerek ticari gerek sosyal hayatına katkı sağlayan tüm organizasyonlara katkı sunmayı en önemli görevlerimiz arasında görüyoruz. Bu yıl öğrencilerimize özel olarak düzenlediğimiz kampanyayla birlikte hem 1.500 öğrencimizin fuarla buluşma hem de indirimli kitap sahibi olma mutluluğuna ortak oluyoruz. Öğrencilerimiz fuar süresince kullanabilecekleri kuponlarına kavuştular” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL