Genel Güncel İzmit Manşetler Surmanset Yaşam

KOTO’dan protokol iftarı

Kocaeli Ticaret Odası tarafından iftar programı düzenlendi.   İftar programına Vali Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Baro Başkanı Sertif Gökçe, İzmit..

KOTO’dan protokol iftarı
Kocaeli Ticaret Odası tarafından iftar programı düzenlendi.  
İftar programına Vali Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Baro Başkanı Sertif Gökçe, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan,  İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, İl Müftüsü Yusuf Doğan, Daire Müdürleri, Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut,Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun konuşmalarının ardından konuşan Vali Hüseyin Aksoy “   Ticaret Odamız ev sahipliğiyle bizleri bir araya getirdi. Bu vesileyle Ticaret Odası Başkanımıza, Meclis Başkanına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Ramazanın bu önemli anlarını  güzel duygularla yaşamak ve yaşatmak, bizden sonraki kuşaklara güzel duyguları aktarmak bakımından da önem bir iftar daveti olarak görüyorum. Kocaeli’de  kurumlar arasında güzel bir iş birliğimiz var, çalışmalarımızı bu birliktelikle yürütüyoruz ve bundan sonrada bu anlayışla yürüteceğiz.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL