Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
KOÜ Bayrağı, İsviçre Alpleri’nde Dalgalandı | Kocaelide Bugün

KOÜ Bayrağı, İsviçre Alpleri’nde Dalgalandı

Kocaeli üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO Müdür Yrd. ve Heykel Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Ceyhun Konak İsviçre’de 3 yılda bir düzenlenen 5. Uluslararası Pontresina Kar Heykel sempozyumunda Ülkemizi ve Üniversitemizi..

KOÜ Bayrağı, İsviçre Alpleri’nde Dalgalandı

Kocaeli üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO Müdür Yrd. ve Heykel Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Ceyhun Konak İsviçre’de 3 yılda bir düzenlenen 5. Uluslararası Pontresina Kar Heykel sempozyumunda Ülkemizi ve Üniversitemizi bir kez daha başarıyla temsil etti.

Almanya, Hollanda, Danimarka, İsveç ve İsviçre’den Heykeltraşların katıldığı organizasyonda Konak, Türkiye’yi temsilen Mersin Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Şeref Erol ve Kocaeli Üniversitesi’nden Öğr. Gör. Tayfun Konak ile birlikte Türk takımını oluşturdu.

Şehir konulu eserlerin Uluslararası bir jüri tarafından değerlendirilip kabul edildiği organizasyona Konak, “Organic City“ isimli projesiyle davet edildi. Gerçekleştirdiği eser ile festival alanını gezen her yaştan İsviçre’li sanat severlerin büyük beğenisini kazandı.

Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün desteklerinin kendisini her zaman mutlu ettiğini vurgulayan Konak, Ocak ayında yeni heykel projeleri için Fransa ve Amerika’ya gidecek. Heykel alanında Dünya çapında birçok etkinliğe katılan sanatçı, 3 kıta ve 12 farklı Ülkede eserler gerçekleştirdi. Ayrıca bu alanda 3 de uluslararası ödülü bulunuyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL