Eğitim Genel Güncel Manşetler

KOÜ ile SAÜ Arasında Protokol İmzalandı

Kocaeli Üniversitesi ile Sakarya Üniversitesi arasında ortak bilimsel çalışmalar yürütülmesi amacıyla işbirliği protokolü imzalandı. Sakarya Üniversitesi Rektörlük binasında gerçekleştirilen protokole Kocaeli Üniversitesi’nden Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Rektör Yardımcıları..

KOÜ ile SAÜ Arasında Protokol İmzalandı

Kocaeli Üniversitesi ile Sakarya Üniversitesi arasında ortak bilimsel çalışmalar yürütülmesi amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

Sakarya Üniversitesi Rektörlük binasında gerçekleştirilen protokole Kocaeli Üniversitesi’nden Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Yıldırım ve Prof. Dr. Elif Öğüt ile Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren katılım sağladı. Sakarya Üniversitesi adına ise Rektör Prof. Dr. Hamza Al, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emrah Doğan, Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Prof. Dr. Özer Köseoğlu, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Abdulkadir Altınsoy ve SAÜ Teknokent Genel Müdürü Dr. Yakup Köseoğlu katılım sağladı.

Protokolü Kocaeli Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk imzalarken, Sakarya Üniversitesi adına ise Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al imzaladı. Protokol ile iki üniversite arasındaki bilimsel araştırmalar konusundaki anlayışlarını, karşılıklı ilgileri çerçevesinde ve her iki üniversitenin öğretim üyeleri, yardımcıları, araştırmacıları ve öğrencileri arasındaki ilişkileri teşvik etmek, mevcut olanları geliştirmek ve araştırma çalışmalarının sonuçlarının ortak kullanımını sağlamak ve bunları yayımlamak, tarafların eğitim-öğretim anlayışları ve bilimsel amaçlı organizasyonlardaki deneyimlerini birbirlerine aktarmak amaçlanıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL