KOÜ İletişim Fakültesi’nden Dev Proje

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) , Kocaeli Basın İlan Kurumu ve İŞKUR arasında “Yeni Nesil Gazetecilik Eğitimi ve İstihdamı” programı kapsamında protokol imzalandı. 25 öğrencinin 80..

KOÜ İletişim Fakültesi’nden Dev Proje

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) , Kocaeli Basın İlan Kurumu ve İŞKUR arasında “Yeni Nesil Gazetecilik Eğitimi ve İstihdamı” programı kapsamında protokol imzalandı.

25 öğrencinin 80 saat eğitim alacağı program kapsamında iletişim fakültesi öğretim üyeleri, istihbarat haberciliğinden televizyon haberciliğine, spor muhabirliğinden dijital haberciliğe kadar birçok konuda öğrencilere eğitim verecek.

Programı başarıyla tamamlayan öğrencilerin 9 ay boyunca SGK ve maaşları İŞKUR tarafından karşılanacak ve yerel basında istihdam edilmesine destek olunacak. Programa iletişim fakültesi 4. sınıf öğrencileri ve yeni mezun öğrencilerin yanı sıra yüksek lisans yapan öğrenciler de katılabilecek. Yerel basındaki nitelikli işgücü açığını da karşılaması beklenen programın temel amacı, yerel basını canlandırmak ve gazetecilik mesleğini yapmak isteyen yeni mezunlara istihdam alanı sağlamaktır.

Başvurular Kocaeli Basın İlan Kurumu şubesine yapılacak olup, gerekli evraklar şubeden temin edilecektir. 12-24 Kasım 2018’de başlayacak olan programa katılmak için son başvuru tarihi ise 31 Ekim 2018.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL