Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
KOÜ Mühendislik Fakültesi’nde Devir Teslim Töreni | Kocaelide Bugün
Eğitim Genel Güncel Manşetler Surmanset

KOÜ Mühendislik Fakültesi’nde Devir Teslim Töreni

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde  Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün katılımlarıyla ‘Dekanlık Devir Teslim Töreni’ yapıldı. Mühendislik Fakültesi Prof. Dr. Savaş Ayberk Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün..

KOÜ Mühendislik Fakültesi’nde Devir Teslim Töreni

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde  Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün katılımlarıyla ‘Dekanlık Devir Teslim Töreni’ yapıldı.

Mühendislik Fakültesi Prof. Dr. Savaş Ayberk Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törende Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Tekin Öztürk, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nezihi Köprübaşı, Mühendislik Fakültesi önceki dekanları Prof. Dr. Alparslan Fığlalı Prof. Dr. Halil İbrahim Saraç, bölüm başkanları ile çok sayıda akademisyen yer aldı.

 “Kabına Sığmayan Bir Üniversite Olduk”

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü, üç yılı geride bıraktığını ve bu üç yılda görev yapan üç ayrı dekanın da özveriyle çalıştığını belirterek, önceki dönem dekanlardan Prof. Dr. Alparslan Fığlalı ve Prof. Dr. Halil İbrahim Saraç’a teşekkür etti. Mühendislik Fakültesi’nin Kocaeli Üniversitesi’nin kurucu fakültesi ve amiral gemisi olduğunu ifade eden Rektör Hülagü, üniversitemizde yürütülen projelere değindi. “Kabına sığmayan bir üniversite olduk” diyen Rektör Hülagü, kurumsal kimliğin oluşturulması için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini aktardı.

Önceki Dönem Dekan ve Dekan Yardımcılarına Plaket Verildi

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Tekin Öztürk ise Mühendislik Fakültesi’nde 12. Dönem dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. Alparslan Fığlalı ve dekan yardımcıları Prof. Dr. Sedat Kasap ile Prof. Dr. Hakan Pekey’e katkı ve çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. Mühendislik Fakültesi önceki Dekanı Prof. Dr. Alparslan Fığlalı da törende bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

 Tören sonunda Rektör Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Fığlalı ile Dekan Prof. Dr. İlhan Tekin Öztürk; Prof. Dr. Alparslan Fığlalı, Prof. Dr. Sedat Kasap ve Prof. Dr. Hakan Pekey’e teşekkür plaketi takdim etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL