Genel Güncel Manşetler Sağlık Yaşam

KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesinden İftar Yemeği

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi  tarafından bu yıl 4.  düzenlenen iftar yemeği, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Kartepe Derbent Uygulama Oteli’nde gerçekleşen iftar programına  Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü,..

KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesinden İftar Yemeği
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi  tarafından bu yıl 4.  düzenlenen iftar yemeği, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Kartepe Derbent Uygulama Oteli’nde gerçekleşen iftar programına  Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcıları; Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, Prof. Dr. Ahmet Küçük, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Cantürk, Sağlık Hizmetleri-İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, İlimizde bulunan hastanelerin Başhekimleri ve yöneticileri katıldılar.
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Cantürk’ün  konuşmalarının ardından Vali Hüseyin Aksoy’un yaptığı konuşmalarında; “ Kocaeli’nde de sağlık hizmetleri belirli bir aşamada ve belirli bir noktada, Türkiye ortalamasının üstünde iyi bir yolda ilerliyor. Bunu daha da geliştirmek ve sadece Kocaeli’ne değil  Türkiye’nin diğer bölgelerine değil, uluslararası alanda da hasta kabul eden sağlık turizminde de merkez olabilecek potansiyeli olan bir kenttir. Bu dayanışmanın bu koordinasyonun önemli bir katkısı olacaktır. Bu anlamda Kocaeli’nde sağlık sektöründe çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ramazanınız kutluyor, sağlıklı ve huzurlu bir görev süresi içerisinde çalışmalar diliyorum.”  dedi.
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi İmamı Mustafa Altıparmak’ın yaptığı duaların ardından Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Cantürk,iftar programına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL