Eğitim Ekonomi Genel Güncel Manşetler

KOÜ’de Kariyer Günleri

Kariyer Günleri  İş dünyasından önemli firma temsilcileri ile öğrencileri bir araya getirdi. Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde, İşletme Kulübü tarafından 27-28 Şubat tarihleri arasında “Kariyer..

KOÜ’de Kariyer Günleri

Kariyer Günleri  İş dünyasından önemli firma temsilcileri ile öğrencileri bir araya getirdi.

Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde, İşletme Kulübü tarafından 27-28 Şubat tarihleri arasında “Kariyer Günleri” adlı etkinlik düzenlendi. Kariyer Günleri’nde iş dünyasından önemli temsilciler yer alarak, tecrübelerini öğrencilerle paylaştılar.

 11 yıldır Kariyer Panayırı adı altında yürütülen etkinlik, bu yıl yenilenen ve gelişen yüzüyle Kariyer Günleri adı altında düzenlendi. Özel sektör, iş dünyası ile öğrenciler arasında köprü görevi görmek amacıyla düzenlenen etkinliğe, öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.

 Etkinliğin ilk günkü konuşmacıları; AvivaSA İnsan Kaynakları Direktörü Burak Yazgül, Yıldız Holding İK Grup Müdürü Hüseyin Çakmak, MYFİX Yapı Kimyasalları Genel Müdür Yrd. Dilber Alaşar, LORAEL Talent Acquisition Manager at L’Oreal Gülşah Bayar, METRO Anadolu Mağazalar Direktörü Orhan Kozan ve EYOBUS Founder Aykut Yılmaz oldu.

 İkinci günün konuşmacıları arasında VODAFONE İşe Alım Kıdemli Müdürü Ayça Diler, Altınyıldız Classics Marketing and Communications Specialist Emre Elmacık, TURKCELL Talent Recruitment Manager at Turkcell Hüseyin Kurt, ŞİŞECAM Seçme ve Yerleştirme Müdürü Pınar Güler, UNILEVER Retail Region Manager İstanbul Ali Çetinkaya, DECATHLON Üst Düzey Yönetici yer aldı.

 İş dünyasından önemli firma temsilcileri ile öğrencileri bir araya getiren Kariyer Günleri’nde, öğrencilerin firmaları tanıması, firmaların çalışma yapıları, çalışanına sunduğu imkânlar, staj programları hakkında bilgi sahibi oldular. Öğrenciler firma yöneticileri ile bire bir görüşme şansı bularak iş dünyasına yönelik fikir edindiler.

 6 oturumdan oluşan Kariyer Günleri, öğrencilerin iş geçmişine önemli ölçüde etki edecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL