Afet Eğitim Genel Güncel Manşetler

KOÜ’de Kriz Toplantısı Yapıldı

Deprem felaketinden etkilenen öğrencilerimize yönelik atılacak adımlar ile ilgili üniversitemizde kriz masası kuruldu. Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk başkanlığında, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Genel Sekreter Doç. Dr…

KOÜ’de Kriz Toplantısı Yapıldı

Deprem felaketinden etkilenen öğrencilerimize yönelik atılacak adımlar ile ilgili üniversitemizde kriz masası kuruldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk başkanlığında, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Yeğin, Aykut Ülkeok, Yapı İşleri Daire Başkanı Hasan Endeş, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Hasan Akpınar, Strateji ve Geliştirme Daire Başkanı Hakan Akkuş, Bilgi İşlem Daire Başkanı Seyfullah Başköylü ve Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Alim Alper Cesur’un katılımı ile gerçekleştirilen kriz toplantısı, Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda, felaket bölgesinde bulunan ve depremden etkilenen üniversitemiz öğrencilerine yönelik atılabilecek adımlar görüşüldü. Buna göre;

Kocaeli öğrencilerini okutuyor kampanyası kapsamında, Kocaeli Üniversitesi öğrencisi olup depremden etkilenen öğrencilere yönelik nakdi yardım kampanyası başlatılacak. Nakdi yardımlar, Kocaeli Üniversitesi Vakfı hesaplarına yapılacak.
Depremden etkilenen öğrencilerimiz için kayıt yenileme, kayıt dondurma gibi konularda esneklik ve kolaylık sağlanacak.
Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde bir yardım hattı oluşturulacak ve buraya gelen talepler değerlendirilecek.
Yerel yönetimler ile kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte koordinasyon içinde, ihtiyaç duyulan her noktada; tüm yardımlara destek sağlanmaya devam edilecek.
Kocaeli Üniversitesi Başhekimliği bünyesinde başlatılan deprem bölgesine gönderilecek acil ihtiyaç malzemeleri kampanyası sürdürülmeye devam edecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL