Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“KOÜ’den Bayram’a ziyaret” kilitlendi KOÜ’den Bayram’a ziyaret | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

KOÜ’den Bayram’a ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Fatih Akbulut, Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Akman, KOÜ Tıp Fakültesi Baş Hekimi..

KOÜ’den Bayram’a ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Fatih Akbulut, Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Akman, KOÜ Tıp Fakültesi Baş Hekimi Prof. Dr. Zafer Cantürk ziyarette bulundu.

BAŞARILAR DİLEDİLER

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’ın, İSU Genel Müdürlüğü döneminde kente çok önemli hizmetleri olduğunu belirten Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Fatih Akbulut, “İlhan Bey kentimize yıllardan beri hizmet ediyor. Kendisine İSU’ da yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ediyor ve Genel Sekreterlik görevinde başarılar diliyorum.‘’ şeklinde konuştu. KOÜ Genel Sekreteri ile birlikte Bayram’ı ziyaret eden KOÜ Genel Sekreter Yardımcısı Tahir Akman da İlhan Bayram’a yeni görevinde başarılar diledi.

“BÜYÜK KATKILAR SAĞLAYACAKTIR”

Genel Sekreter İlhan Bayram’ın yeni görevinin hayırlı olması temennileri ile sözlerine başlayan Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Cantürk ise “Görevinizde başarılar diliyorum. Genel Sekreterlik göreviniz hem kentimize hem de ülkemize büyük katkılar sağlayacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDU

Ziyaretlerde tebrikleri kabul eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram ‘’Nazik ziyaretleriniz ve temennileriniz için teşekkür ediyorum. Kentimize hizmet etmekten mutluluk duyuyor ve sizlerin desteğini almaktan dolayı çok memnun oluyorum‘’ dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL