Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
KOÜ’den Seramik Sıfır Atık Projesi | Kocaelide Bugün

KOÜ’den Seramik Sıfır Atık Projesi

Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO ve Değirmendere Müfit Saner İlkokulu atık seramik, alçı, cam, kırık öğrenci seramik-cam atölye çalışmalarını kullanarak Müfit Saner İlkokulu duvarlarını ve bahçesini güzelleştirmek adına Seramik..

KOÜ’den Seramik Sıfır Atık Projesi

Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO ve Değirmendere Müfit Saner İlkokulu atık seramik, alçı, cam, kırık öğrenci seramik-cam atölye çalışmalarını kullanarak Müfit Saner İlkokulu duvarlarını ve bahçesini güzelleştirmek adına Seramik Sıfır Atık Projesi’ne başladı.

Proje Koordinatörlüğünü Değirmendere Ali Özbay MYO müdür yardımcısı ve El Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Nermin Demirkol ve Müfit Saner İlkokulu sınıf öğretmeni Tülay Şener Akdağ’ın yaptığı projede, Öğr. Gör. Hakan Öcel ve Meryem Cineviz, Değirmendere Ali Özbay MYO Seramik, Cam ve Çinicilik programı öğrencileri, Müfit Saner İlkokulu öğrencileri, Gölcük Tema Vakfı yer alıyor.

Projenin ilk etkinliği 15 Ekim 2018 tarihinde firmalardan ve velilerden toplanan atık vitrifiye seramikler ile okul banklarının mozaik kaplanması ile gerçekleşti.

Etkinliğe proje koordinatörleri ve ekibinin yanında Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın eşi Funda Altıntaş, Müfit Saner İlkokulu Müdürü Ramazan Açıkgöz, Gölcük Turizm Birlik Müdürü Ayşe Dışpınar, Değirmendere Ali Özbay MYO El Sanatları Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Abdil Saraçoğlu, akademisyenler ve Değirmendere’den vatandaşlar katıldı. Yoğun ilgi ve takdirle karşılanan proje 24 Ekim tarihinde Değirmendere Müfit Saner İlkokulu okul bahçesindeki çeşmenin atık vitrifiye seramikler ile mozaik kaplanması ile devam edecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL