Eğitim Genel Güncel Manşetler Spor

KOÜ’lü Akademisyenler, Türk Bayrağımızı ABD’de dalgalandırdı

Kocaeli Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ceyhun Konak ve ekibi ABD’de katıldıkları ‘Kar Heykel Şampiyonası’nda, şanlı bayrağımızı bir kez daha dalgalandırdılar. Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü Başkanı Doç. Dr. Ceyhun..

KOÜ’lü Akademisyenler, Türk Bayrağımızı ABD’de dalgalandırdı

Kocaeli Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ceyhun Konak ve ekibi ABD’de katıldıkları ‘Kar Heykel Şampiyonası’nda, şanlı bayrağımızı bir kez daha dalgalandırdılar.

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü Başkanı Doç. Dr. Ceyhun Konak, Doç. Dr. Zekeriya Erdinç ve Öğretim Görevlisi Tayfun Konak, Amerika Birleşik Devletleri, Minnesota Stillwater’de gerçekleştirilen “Kar Heykel Şampiyonası’nda, ülkemizi başarı ile temsil ederek Dünya 3.’sü oldular.

ABD’de 18 Ocak’ta başlayan “World Snow Sculpture Champiyonships – Dünya Kar Heykel Şampiyonasına”, dünyanın pek çok ülkesinden sanatçılar katılım sağladı. Doç. Dr. Ceyhun Konak ve ekibi, çevreci organizasyonda herhangi bir elektrikli ya da fosil yakıtlı alet kullanmadan, 3,5 metreküp ölçeğindeki sıkıştırılmış kar bloğundan, yaptıkları eser ile Dünya 3’üncüsü oldu.

Her yıl katıldıkları farklı ülkelerdeki şampiyona ve projelerde ülkemizi başarıyla temsil eden ve çeşitli ödüller kazanan Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü Başkanı Doç. Dr. Ceyhun Konak, Doç. Dr. Zekeriya Erdinç ve Öğretim Görevlisi Tayfun Konak’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL