Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
KOÜ’lü Öğrencilerden SEDAŞ ve TEİAŞ'da teknik incelemeler. | Kocaelide Bugün

KOÜ’lü Öğrencilerden SEDAŞ ve TEİAŞ’da teknik incelemeler.

SEDAŞ’ın elektrik dağıtımı için yaptığı teknik çalışmaları hayranlıkla incelediler.   SEDAŞ’ın faaliyet bölgesinde bulunan Üniversiteler ve Üniversitelilerle sürdürülebilir hale getirdiği teknik gezi buluşmaları son sürat devam ediyor. Kocaeli Üniversitesi IEEE..

KOÜ’lü Öğrencilerden  SEDAŞ ve TEİAŞ’da teknik incelemeler.

SEDAŞ’ın elektrik dağıtımı için yaptığı teknik çalışmaları hayranlıkla incelediler.  

SEDAŞ’ın faaliyet bölgesinde bulunan Üniversiteler ve Üniversitelilerle sürdürülebilir hale getirdiği teknik gezi buluşmaları son sürat devam ediyor. Kocaeli Üniversitesi IEEE (The Institute of Electrical and Electronics Engineers) öğrenci kolundan yaklaşık 30 öğrenciye kapılarını açan SEDAŞ, KOÜ’lü öğrencilere mesleki eğitim desteği sağladı.  KOÜ’lü Öğrenciler  SEDAŞ ve TEİAŞ İç Eğitimcilerinden  ders niteliğinde bilgiler almak üzere elektrik iletim şalt sahasında ve SEDAŞ Teknik Eğitim Merkezinde teknik incelemelerde bulundular.

SEDAŞ Başarılı Bir Şirket

SEDAŞ’ın başarılı çalışmalara imza atan sektöründe lider bir şirket olduğunu belirten Kocaeli Üniversitesi öğrencilerine, SEDAŞ Teknik Eğitim Merkezinde Sakarya Şebeke Operasyon Bölge Sorumlusu İbrahim Bakkaloğlu tarafından elektrik dağıtım faaliyetleri hakkında teknik sunumlar yapıldı. Bakkaloğlu, SEDAŞ’ın Türkiye’nin en büyük SCADA projesini 2014 yılında hayata geçirdiğini belirterek, Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce İllerinde bulunan dağıtım trafo istasyonlarının 2500 fider çıkışının uzaktan izlenebildiğini, şebekedeki elektrik enerjisinde oluşan kesintileri kumanda merkezinden anında görebildiklerini ve sahadaki ekipleri en hızlı şekilde ve en doğru arıza noktalarına yönlendirebildiklerini, SCADA sisteminin kesinti sürelerinin azaltılmasına ve sistemden en doğru raporların alınabilmesine de imkan sağladığı bilgisini öğrencilerle paylaştı.

TEİAŞ ile Tanıştılar

SEDAŞ’ın dağıtımını yaptığı elektriği TEİAŞ İndirici Trafo Merkezlerinden aldığını bizzat yerinde gören öğrencilere TEİAŞ hakkında da bilgiler aktarıldı.  (TEİAŞ) Türkiye Elektrik İletim A.Ş.  5.İletim Bölge Müdürlüğü eğitim merkezinde TEİAŞ Başmühendisi Hasan Kılıçaslan’dan iletim hatları ile ilgili yapılan saha çalışmaları ve iş güvenliği konularında bilgiler aldılar ve daha sonra TEİAŞ Yük Tevzi Müdürlüğü 380 Bin/34,5 Bin Volt dönüşüm sağlayan Trafo İndirici Merkeze ait şalt sahasında da incelemelerde bulundular.

SEDAŞ’ın elektrik dağıtımı için yaptığı teknik çalışmaları hayranlıkla dinlediler.

SEDAŞ’ın dağıtım faaliyetleri, teknolojik yatırımları, yenileme ve bakım çalışmaları, metal muhafazalı modüler hücreler ve trafolar, şebeke üzerinde manevra yapma teknikleri ve  iş güvenliği çalışmaları ile ilgili detaylı bilgiler alan KOÜ’lü öğrenciler, SEDAŞ’ın Teknik Eğitim Merkezini çok beğendiklerini belirttiler.  SEDAŞ Sakarya Şebeke Operasyon Bölge Sorumlusu İbrahim Bakkaloğlu’na verdiği bilgiler ve teknik gezi boyunca kendilerine içtenlikle gösterilen ilgi ve misafirperverlik nedeniyle SEDAŞ ekibine teşekkür eden öğrenciler, teknik gezi programının ardından SEDAŞ yöneticileri ve KOÜ’lü öğrenciler, günün anısına objektiflere poz verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL