KSMMMO, Mimarlara eğitim verecek

Mimarlar Odası’ndan KSMMMO’ya ziyaret. Kocaeli Mimarlar Odası, yeni mezun olan mimarları bilgilendirmek amacıyla KSMMMO’dan seminer talep etti. Konu ile ilgili ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen, 8..

KSMMMO, Mimarlara eğitim verecek

Mimarlar Odası’ndan KSMMMO’ya ziyaret.

Kocaeli Mimarlar Odası, yeni mezun olan mimarları bilgilendirmek amacıyla KSMMMO’dan seminer talep etti. Konu ile ilgili ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen, 8 Kasım’da mimarlara muhasebecilik ile ilgili seminer verecek.

Kocaeli Mimarlar Odası Başkanı Füsun Yılmaz Deniz ve yönetim kurulu, Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı (KSMMMO) ortak eğitim programları hakkında görüşmek üzere ziyaret etti. KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyaret programına Kocaeli Mimarlar Odası Başkanı Füsun Yılmaz Deniz’in yanı sıra KSMMMO Sekreteri Tülin Keçeci Güngör, KSMMMO Saymanı Oray Ulusoy, KSMMMO Başkan Yardımcısı Cengiz Tosun, Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Üyelerinden Alper Dülger, Gökhan Keskin de katıldı.

MİMARLARA SUNUM YAPILAMASINI İSTİYORUZ

Ziyarette konuşan Kocaeli Mimarlar Odası Başkanı Füsun Yılmaz Deniz, “Mimar arkadaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla fatura nedir, nasıl kesilir gibi temel konularda odanızdan destek talep ediyoruz. Yeni mezun arkadaşları bu konuda bilgilendirmek istiyoruz. Oda olarak sizden güncel bilgileri içeren sunum istiyoruz” diye konuştu.

8 KASIM’DA SEMİNER YAPILACAK

Gerçekleştirilen ziyaret sonrası memnuniyetini dile getiren KSMMMO Başkanı Fikret Gökmen, “Her türlü konuda elimizden geldiğince seminer konusunda yardımcı oluruz. Ana hatları ile almak istediğiniz bilgileri yazıyla bilgilendirirseniz arkadaşlarımızı konu ile ilgili görevlendirmeye hazırız.  3 saati geçmeyecek şekilde 8 Kasım Perşembe günü saat 18.30’da seminer yapabiliriz. Üyelerinizin istediği soruları bizler cevaplamaya hazırız” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL