Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
KSMMMO'dan Vali Aksoy'a Ziyaret | Kocaelide Bugün

KSMMMO’dan Vali Aksoy’a Ziyaret

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı ve Yönetimi  Vali Aksoy’u Ziyaret Etti 1- 7 Mart tarihleri arasında Kutlanan Muhasebeciler Haftası Nedeniyle Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa..

KSMMMO’dan  Vali Aksoy’a Ziyaret

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı ve Yönetimi  Vali Aksoy’u Ziyaret Etti

1- 7 Mart tarihleri arasında Kutlanan Muhasebeciler Haftası Nedeniyle Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Taşpınar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret ederek, gerçekleştirilen faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgi sunumunda bulundular ve kabullerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

Vali Hüseyin Aksoy ise Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Taşpınar ile beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin Muhasebeciler Haftasını tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL