Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
KSO 'ya Büyük Ödül | Kocaelide Bugün

KSO ‘ya Büyük Ödül

Kocaeli Sanayi Odası (KSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Oda/Borsa Proje Yarışmasında, çok sayıda projeyi geride bırakarak Mesleki Eğitim Kategorisinde birinciliğe layık görüldü…

KSO ‘ya Büyük Ödül

Kocaeli Sanayi Odası (KSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Oda/Borsa Proje Yarışmasında, çok sayıda projeyi geride bırakarak Mesleki Eğitim Kategorisinde birinciliğe layık görüldü.

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu birincilik ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

 Kocaeli Sanayi Odası’nın meslek edinmeye katkı vermek, limanların ara eleman ihtiyacı karşılamak ve istihdama destek olmak amacıyla geliştirdiği “Liman İşletmelerinde Nitelikli İşgücü ile İş Verimliliği ve Etkinliği Modelimizle Türkiye’de Öncü Oluyoruz” projesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) tarafından düzenlenen, 5 ayrı kategoride ödülün verildiği Proje Yarışmasında 365 Oda/Borsanın 123 projesi ile yarışarak Mesleki Eğitim Kategorisinde birinci olmayı başardı. Kategorilerinde birinci olanlara ödülleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurulu’nda düzenlenen törenle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından verildi. Kocaeli Sanayi Odası adına ödülü Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu aldı.

Mesleki eğitim gibi önemli bir kategoride çok sayıda projeyi geride bırakarak birinci olmalarının onur ve gurur verici olduğunu belirten KSO Başkanı Zeytinoğlu, “Kariyer Port Mükemmeliyet Merkezi projesi ile Türkiye’deki liman işletmelerinin büyük çoğunluğunun bulunduğu ilimizde teorik ve uygulamalı (simulasyon) eğitimleri sunabilecek bir merkez kurmayı amaçladık. Yılda 400-500 kişiye eğitim verme kapasitesine sahip merkezimizdeki eğitimlerden, tüm Türkiye ve yurt dışındaki limanlarda çalışan ya da çalışabilecek kişiler faydalanabiliyor. Ayrıca ortaöğretim ve yüksek öğretimdeki ilgili bölüm öğrencileri bu meslekte kariyer yapmak istemeleri durumunda eğitimlerden yararlanabilmekte. Böylece, gençlerimizin meslek edinmesine katkı sağlayarak, limanlarımızın nitelikli ara eleman ihtiyacını karşılayarak istihdama da destek sağlamış oluyoruz.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL