KSO’da Eğitimlere Devam

KSO Üyelerine AB Desteğiyle Eğitimler Devam Ediyor… Kocaeli Sanayi Odası tarafından yürütülmekte olan AB destekli “Enerji Verimliliği Konusunda Firmaları Desteklemek için Yeni Bir Hizmet Modeli Geliştirmesi” başlıklı proje kapsamında firmaların..

KSO’da Eğitimlere Devam

KSO Üyelerine AB Desteğiyle Eğitimler Devam Ediyor…

Kocaeli Sanayi Odası tarafından yürütülmekte olan AB destekli “Enerji Verimliliği Konusunda Firmaları Desteklemek için Yeni Bir Hizmet Modeli Geliştirmesi” başlıklı proje kapsamında firmaların enerji verimliliği alanında farkındalığını arttırmak amacıyla düzenlediği eğitimler devam ediyor.

Söz konusu Proje çerçevesinde; “Enerji Yönetimi ve Tedariği”, “ISO 50001:2018 Enerji Yönetim Sistemi”, “Sanayide Enerji Yönetimi” konularının yanı sıra Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Uygulamalı Eğitim Merkezi işbirliği ile “KOBİ’lerde Temel Enerji Verimliliği Odakları” ve “Uygulamalı Aydınlatma, Kompanzasyon ve Otomatik Kontrol Sistemlerinde Enerji Verimliliği” uygulamalı eğitimlerin yanı sıra TSE işbirliği ile “ISO 50001:2018 Enerji Yönetim Sitemi Bilgilendirme Eğitimi” düzenlenmiştir. Tam gün süren eğitimlerde katılımcılar eğitim konuları hakkında detaylı bilgi alıp soru sorma fırsatı yakaladılar.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL