Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
KSO'dan Veda Yemeği | Kocaelide Bugün

KSO’dan Veda Yemeği

Kocaeli Sanayi Odası Başkanlığının Ev Sahipliğinde Vali Hüseyin Aksoy’un Onuruna Veda Yemeği Düzenlendi. Kocaeli Sanayi Odası Başkanlığının ev sahipliğinde Aydın Valiliği görevine atanan Vali Hüseyin Aksoy’un onuruna veda yemeği düzenlendi…

KSO’dan Veda Yemeği

Kocaeli Sanayi Odası Başkanlığının Ev Sahipliğinde Vali Hüseyin Aksoy’un Onuruna Veda Yemeği Düzenlendi.

Kocaeli Sanayi Odası Başkanlığının ev sahipliğinde Aydın Valiliği görevine atanan Vali Hüseyin Aksoy’un onuruna veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Deniz Eğitim- Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz,  Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Oda Başkanları ile OSB  Yönetim Kurulu Başkanları katıldı.

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu veda yemeğinde yapmış olduğıu konuşmalarında: “ Sayın Valim, oda olarak sizlerle çok yakın çalışma fırsatı bulduk.  Her konuda bize destek oldunuz ve çok güzel  3 yıl geçirmiş olduk. Bundan sonraki görev yerinizde size başarılı, mutlu, sağlıklı yıllara diliyorum. İl Sanayi Odası olarak, sizlerle çok güzel ve uyum içerisinde çalıştık. Bize vermiş olduğunuz emekler için size minnettar olduğumuzu, teşekkür ettiğimizi belirtmek istiyorum. Daha iyi günlerde yine birlikte olmak dileğinde bulunan  Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu,   Valimize yeni görevinin hayırlı olması dilleklerinde bulundu.

 

Vali Hüseyin Aksoy yapmış olduğu konuşmalarında ise: “Değerli katılımcılar, hepinize iyi akşamlar diliyorum. Yaklaşık 3 yıl önce Kocaeli Valiliği görevine başladık. Kocaeli ülkemizin sanayisinin kalbinin attığı bir kent ve Türkiye ekonomisine en önemli katkı sunan ilk üç ilden birisidir ve böylesine önemli olan bir ilde görev yapmanın mutluluğunu, onurunu yaşadım. Kocaeli’de organize sanayi bölgeleri, organize sanayilerin dışındaki birçok sanayi kuruluşu ticaretiyle ve hareketliliğiyle gerçekten Türkiye ekonomisinin bel kemiği diyebileceğimiz bir konumda. Bu üç yıllık görev içerisinde özellikle sanayicilerimizin, iş dünyamızın bize aktardığı her türlü konuya çözüm üretmek için gayret gösterdik. Son dönemde özellikle pandemi süresince  sokağa çıkma yasağı ilan edilen noktalarda Sayın Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi hassas sektörlerde üretimin devam etmesi, üretimin durmaması adına Kocaeli’deki sanayicilerimizle birlikte ortak çalışmalar yaptık. Üretmek istiyoruz diyen her sanayicimize desteği verdik. Bu hem Kocaeli ekonomisine hem de ülke ekonomisine de çok önemli katkılar ortaya koydu. Üretmek, istihdam sağlamak ve vergi vermeği çok önemli faaliyetler olarak görüyoruz. Kocaeli de bu anlamda her sanayici  önemli çalışmalar ortaya koyuyor. Kocaeli ekonomisi Türkiye ekonomisinin en önemli unsurlarından biri haline geliyor.

Kocaeli Benim Valilik Olarak Görev Yaptığım Beşinci İldi

Kocaeli benim beşinci Valilik olarak görev yaptığım ildi. Görev yaptığım yerleri memleketim gibi benimserim. Kocaeli’de benim memleketlerimden biri haline geldi. Bundan sonra Kocaeli’yi de bu şekilde anacağız. Kocaeli’nde bir çok alanda iş dünyamızla iş birliği içerisinde olduk. Bu katkıları sunan iş adamlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Kocaelimizin iki güzel Üniversitesi  ilimizin zenginliğine anlam katıyor. Üniversitelerimizle de bu süreç içerisinde karşılıklı iş birliği içerisinde de çalışmalar yaptık. Onların  bu kent ekonomisine de önemli katkıları var. Kocaeli üniversitemizin 70 bini aşan öğrenci sayısı,  10 bine Yaklaşan Gebze teknik Üniversitemizin öğrenci sayısı kent ekonomisine önemli bir katkı sunmaktadır.  Güzel anılarla Kocaeli’nden ayrılıyoruz, bundan sonra da kapımız gönlümüz sizlere, Kocaeli’ne açık. Bugün bizimle beraber olan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hepinize yaptığınız, çalıştığınız alanlarda başarılar diliyor, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” diyen Vali, konuşmaların ardından  günün anısına toplu fotoğraf çekildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL