KSO’ya ‘Güvenli Hizmet Belgesi’

KSO’da Covid Güvenli Hizmet…   Kocaeli Sanayi Odası (KSO),Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen ve uluslararası niteliğe sahip olan Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni Kocaeli’de almaya hak kazandı.   Kocaeli Sanayi..

KSO’ya ‘Güvenli Hizmet Belgesi’

KSO’da Covid Güvenli Hizmet…

 

Kocaeli Sanayi Odası (KSO),Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen ve uluslararası niteliğe sahip olan Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni Kocaeli’de almaya hak kazandı.

 

Kocaeli Sanayi Odası, TSE Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme programı şartlarını yerine getirerek, TSE uzmanları tarafından yapılan denetim ve tetkikler sonrasında, TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi almaya hak kazandı. Böylece KSO, Türkiye genelinde belgeyi alan ilk Odalar arasında yerini aldı.

 

Konu hakkında açıklama yapan KSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, bu belge ile pandeminin başladığı ilk günden itibaren aldıkları önlem ve tedbirleri belgelediklerini söyleyerek, “Bu süreçte Oda olarak bizler de üzerimize düşeni yaptık ve Türk Standartlarının yayınlamış olduğu Covid-19 Hijyen ve Enfeksiyon Önleme Kılavuzu çerçevesinde; hazırlıkları tamamlayarak, denetimleri başarıyla geçtik. Uluslararası geçerliliği de olan bu belgeyi almaya hak kazandık.” dedi.

 

Zeytinoğlu ayrıca, Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’nin, Kocaeli sanayine örnek oluşturması açısından da önemli olduğunu söyleyerek, “Kocaeli Sanayi Odası olarak, üyelerimizin, paydaşlarımızın ve çalışanlarımızın sağlığını korumak, güvenilir ve hijyenik bir ortamda hizmet sunmak adına bu belgeyi almış olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Odamız söz konusu belgeyi almaya hak kazanan öncü kurumlardan biri oldu. İlimiz ve Türkiye’deki örnek Odalardanız.” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL