KTO Meclis Toplantıları Çok Verimli Geçiyor

Körfez Ticaret Odası Eylül Ayı meclis toplantısı bu ay da dolu dolu geçti Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk’ün ay içindeki faaliyetleri anlatmasının ardından komite sunumları, üye tanıtımları ve geçmiş..

KTO Meclis Toplantıları Çok Verimli Geçiyor

Körfez Ticaret Odası Eylül Ayı meclis toplantısı bu ay da dolu dolu geçti Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk’ün ay içindeki faaliyetleri anlatmasının ardından komite sunumları, üye tanıtımları ve geçmiş dönem yöneticilere plaket takdimi yapıldı. Son olarak ise Körfez Ticaret Odası Eylül Ayı meclis toplantısına misafir olan Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya Haksız Ticari Uygulamalar konulu bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

KTO’DA KOMİTE ÜYELERİ ÇOK AKTİF

Körfez Ticaret Odası komite üyeleri gerek gerçekleştirdikleri üye ziyaretleri gerek komite toplantılarına katılımları gerekse de meclis toplantılarındaki sunumları ile aktif bir şekilde çalışıyor. Bu kapsamda Eylül ayı meclis toplantısında 3 komite üyesi sunum gerçekleştirdi ilk olarak 11. komite başkan yardımcısı Erdoğan Songur kaza tutanakları ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. İkinci olarak kürsüye çıkan 5. komite başkanı Muhammet Yasin Kabadayıoğlu Fiyat etiket yönetmeliği değişikliği ile ilgili son olarak kürsüye çıkan 4. komite başkanı Halil Küçük ise otomotiv sektöründe ÖTV indirimi konulu bir sunum gerçekleştirildi.

ÜYELER KENDİNİ TANITMA FIRSATI BULUYOR

Sizi tanımak ve tanıtmak istiyoruz sloganıyla Nisan Ayı’nda bu yana yapılan meclis toplantılarında üyelerine kendilerini tanıtma fırsatı sunan Körfez Ticaret Odası üyeleri meclis kürsüsünde hem kendini anlatıyor hem de hazırladıkları sunumlarla göz dolduruyor. Üyenin odaya olan bağının artması ve üyeler arası ilişkilerin güçlendirilmesini amaçlayan üye tanıtımlar meclislerde büyük ilgi görüyor. Bu kapsamda Eylül Ayı içinde de üç firma kendi tanıtımlarını yaptı ilk olarak SİM SET Endüstriyel firma sahibi Yusuf Ayberk Öner Faaliyet Alanları olan, Çelik konstrüksiyon imali, LPG gaz dolum tesisleri komple aksamları ve gerekli yedek parça imali, Petrol, kimya ve su silindir stok tankları imali, Boru, tesisat, transfer ve prosez hatları montajı, Sanayi, makine ve tesisat montajı, Fabrika inşaat ve taahhüt işleri ile ilgili olarak, İpek Organizasyon Firma Sahibi Sayın İsmail ipek Meclis Üyelerimize Firma Tanımını Yaparak Düğün, Kına, Sünnet Organizasyonları İle İlgili, SONÖZ Temizlik Firma Sahibi Özlem Dilber faaliyet alanları olan hizmet sektöründe, apartman yönetimi, site yönetimi, temizlik, bahçe bakımı, havuz temizliği ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

MECLİSTE AHDE VEFA DEVAM EDİYOR

Körfez Ticaret Odası’nın en güzel uygulamalarından biri olan Körfez Ticaret Odası’na emek veren eski yöneticilere plaket takdimi yapılmasına devam ediliyor bu kapsamda 2005-2013 yılları arasında Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Ahmet İpek, 2005-2013 yılları arasında Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Yaşar Kocaman, 2000-2013 yılları arasında Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Serhan Ör’e plaket takdimleri yapıldı.

TİCARET İL MÜDÜRÜ KTO’NUN MİSAFİRİYDİ

Körfez Ticaret Odası’nın misafiri olarak meclis toplantısa katılan Veysi Uzunkaya son dönemde yaşanan “Haksız Ticari Uygulamalar” ve konuya yönelik yürütülen denetimler hakkında katılımcıları bilgilendirerek ticari hayatımıza yönelik sorunların çözümüne kurum olarak daima yardımcı olacaklarını ifade etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL