KTO Temmuz Meclisi Yapıldı

Körfez Ticaret Odası Temmuz Ayı meclis toplantısı Güngör Ayhan Başkanlığında Körfez Ticaret Odası meclis salonunda gerçekleştirildi. Öztürk  Ay İçindeki Faaliyetleri Anlattı Temmuz Ayı meclis toplantısında birlik başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun oda..

KTO Temmuz Meclisi Yapıldı

Körfez Ticaret Odası Temmuz Ayı meclis toplantısı Güngör Ayhan Başkanlığında Körfez Ticaret Odası meclis salonunda gerçekleştirildi.

Öztürk  Ay İçindeki Faaliyetleri Anlattı

Temmuz Ayı meclis toplantısında birlik başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun oda ziyeretini değerlendiren Öztürk ‘’ Birlik başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu Kocaeli programı kapsamında odamızı ziyaret etti. Görev süremizde odamıza yaptığı ilk ziyaret olması bizlere ayrı bir heyecan ve güç kattı. Odamızdan ayrıldıktan sonra da biliyorsunuz kardeş odamız Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi’nin resmi açılışını gerçekleştirdi. İlçemize gelen birlik başkanımızı gerek odamız gerekse de Deniz Ticaret Odası olarak çok iyi ağırladığımızı düşünüyoruz.Bu anlamda Benim buradan siz değerli ekip arkadaşlarımıza ayrıca bir teşekkürüm olacak.Birlik başkanımızın odamızı ziyaretinde haftasonu olmasına rağmen gelen ve birlik ve beraberliğimizi en güzel şekilde yansıtmamızı sağlayan yönetim, Meclis, komite, kadın ve genç girişimciler, ihracat komisyonu, yüksek istişare ve disiplin kurulu üyelerimizin her birine ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz’’Dedi.

Eski Yöneticilere Plaket Takdimi Devam Ediyor

Körfez Ticaret Odası aylık olağan meclislerinde odada görev almış eski yöneticilere plaket takdimleri devam ediyor. Bu kapsamda 2009-2018 yılları arasında mecliste görev alan Mehmet Salmaş ve 2013 yılında mecliste görev alan Ali Osman Bayrak’a plaket takdimleri yapıldı.

Komite Sunumları Devam Etti

Körfez Ticaret Odası Temmuz ayı meclisinde komite sunumlarında ise ihracat komisyonu adına Bilal Tomba yabancı öğrencilere staj imkanı ve 4. Komite adına Halil Küçük köprü geçişleri idari para cezalarının iptali ve hurda araçlarda ÖTV indirimi konularında komite sunumu gerçekleştirdiler.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL