KTO’dan Hayırlı olsun Ziyaretleri

Körfez Ticaret Odası Körfez ilçede yeni göreve başlayan Körfez Başsavcısı Burak Olgun, Körfez İlçe Müftüsü Sabri Bağcı ve yeni İlçe Jandarma Komutanı Bahadır Durgut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Körfez Ticaret..

KTO’dan Hayırlı olsun Ziyaretleri

Körfez Ticaret Odası Körfez ilçede yeni göreve başlayan Körfez Başsavcısı Burak Olgun, Körfez İlçe Müftüsü Sabri Bağcı ve yeni İlçe Jandarma Komutanı Bahadır Durgut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Körfez Ticaret Odası Körfez ilçede yeni göreve başlayan Körfez Başsavcısı Burak Olgun, Körfez İlçe Müftüsü Sabri Bağcı ve yeni İlçe Jandarma Komutanı Bahadır Durgut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, Meclis Başkanı Güngör Ayhan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Veysel Şenol, Meclis Başkan Yardımcısı Bilal Atak, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kırcı ve Mehmet Gümüş’ün katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette Körfez ilçe sorunları ve kurumlar arası işbirliğinin önemi konuşuldu.

İŞBİRLİĞİ ÖNEMLİ

Körfez ilçesinin önemine değinen Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk ilçemizin kalkınması ve daha iyi yerlere gelmesi için kurumlar arası işbirliğini son derece önemsiyor, İlçe sorunlarımızın tespiti ve çözümünde etkin rol almayı görev biliyoruz. Körfez Ticaret Odası olarak kurumlarımızla iş birliğine  ve fikir alışverişine her zaman hazırız’’ Dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL