Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Kültür, bir milletin bağımsızlığının sembollerinden biridir” | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Kültür Sanat Manşetler Yaşam

“Kültür, bir milletin bağımsızlığının sembollerinden biridir”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2018 yılı Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri takdim törenine katıldı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen törende bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu yıl ödüllerin Kültür ve..

“Kültür, bir milletin bağımsızlığının sembollerinden biridir”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2018 yılı Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri takdim törenine katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen törende bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu yıl ödüllerin Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu tarafından belirlendiğini söyleyerek, ödüle layık görülen kültür sanat insanlarını tebrik etti.

Bu ödüllerin milletin ve devletin kültür sanat insanlarına teşekkürünün, takdirinin bir nişanesi olarak verildiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan “Ülkemizin ve milletimizin maziden atiye uzanan büyük yolculuğuna kendi alanlarında yaptıkları katkılar için bu değerli kültür sanat insanlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının sonunda ödüle layık görülen kültür sanat insanlarını tekrar tebrik ederek, Vefa Ödülü’ne layık görülen Mehmet Ersoy’u rahmet ve şükranla yâd etti.

2018 yılı Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük ödülleri, tarih ve sosyal bilimler alanında Profesör Mehmet İpşirli’ye, sinema alanında Türker İnanoğlu’na, müzik alanında Erol Sayan’a, sanat-fotoğraf alanında İzzet Keribar’a verildi. Vefa Ödülü’ne layık görülen Mehmet Akif Ersoy’un ödülünü ise adına torunu Selma Argun aldı.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL