Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
‘’Kültürel zenginliğimizi korumalıyız’’ | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

‘’Kültürel zenginliğimizi korumalıyız’’

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Rize Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Albayrak ve yönetim kurulu üyelerini ağırladığı görüşmede, Kadim İslam medeniyetinin terör örgütleri marifetiyle..

‘’Kültürel zenginliğimizi korumalıyız’’

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Rize Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Albayrak ve yönetim kurulu üyelerini ağırladığı görüşmede, Kadim İslam medeniyetinin terör örgütleri marifetiyle yok edilmek istendiğini belirtti. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, STK’ların bu anlayışa dur demeleri için organizasyon yapmaları gereğini vurgularken, kültürel varlığımızın ve zenginliğimizin korunması için çalışmaların daha fazla yoğunluk kazanmasını önerdi.

“ÜLKELERİ BÖLDÜLER, MİLLETLERİ PARÇALADILAR”

Rize Dernekler Federasyonu Kadın Kolları Başkanı Ayşe Morgül’ün yanı sıra Kocaeli Rizeliler Dernek Başkanı Osman Çakır’da ziyarette hazır bulunan diğer isimlerdi. Görüşmede Rize Tanıtım günlerinin Kocaeli’de yapılmasındaki desteklerinden dolayı Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür edilirken, bu tür projelerin ülke genelinde yapılmasının da önemine değinildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ayrıca, Türkiye’deki milli birlik ve beraberliğin korunmasında STK’ların önemine vuran açıklamalarda bulundu.

ARAKAN’A YARDIMLAR BAŞLADI

Karaosmanoğlu ayrıca, kadim İslam medeniyetinin terör örgütleri marifetiyle yok edilmek istendiğini de söyleyerek, “Bakınız gönül dünyamızın içinde yer alan Arakan, bugün Müslümanların diri diri yakıldığı ve öldürüldüğü yer durumundadır. Çok şükür Türkiye’nin girişimleriyle çok önemli ve olumlu gelişmeler yaşandı. Türkiye’den giden yardımlar Arakanlı Müslümanlara ulaşmaya başladı” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşme karşılıklı yapılan fikir alışverişinin ardından sona erdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL