Genel Gölcük Güncel Manşetler Spor Yaşam

Kuralar Çekildi

Gölcük Belediye Başkanlığı Kupası Futbol Turnuvası´ kura çekimi yapıldı. Gölcük Belediyesi toplantı salonunda Başkan Vekili Levent Değirmenci tarafından çekilen kuralarla birlikte turnuvada mücadele verecek takımların grupları belli oldu. Gölcük Belediyesi..

Kuralar Çekildi

Gölcük Belediye Başkanlığı Kupası Futbol Turnuvası´ kura çekimi yapıldı.

Gölcük Belediyesi toplantı salonunda Başkan Vekili Levent Değirmenci tarafından çekilen kuralarla birlikte turnuvada mücadele verecek takımların grupları belli oldu.

Gölcük Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen kura çekimine Başkan Vekili Levent Değirmenci ve turnuvaya katılacak olan takımların kulüp başkanları ile yöneticileri katıldı.

Gölcük Kavaklı Stadında düzenlenecek olan turnuvada Değirmendere spor, Sekadoğanspor, Hisareynspor, İhsaniyespor, Asarköyspor, Şirinköyspor, Halıderespor ve Gölcük İdmanyurdu Spor  mücadele edecek.

8 Takım Mücadele Edecek

Müsabakaları il hakem kurulu tarafından atamaları yapılan hakemler yönetirken, A Grubu ve B Grubu olarak 4, takımla 2 grup oluşturulup, gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar yarı finale kalacak. Turnuvada ilk maç 27 Ağustos Pazartesi günü saat 19:00 da başlayacak.

Gölcük Belediye Başkan Vekili Levent Değirmenci “ Bu sene 5. sini yapacağımız Gölcük Belediye Başkanlığı Turnuvasının amacı ilçemizdeki amatör takımların hazırlık maçlarına rahat, sağlıklı ve güvenli bir ortamda hazırlık yapmalarını sağlamaktır. Bu anlamda geçen seneki turnuva çok güzel bir ortam içerisinde geçti. İlçe olarak böyle bir turnuvayı organize etmenin gururunu yaşıyoruz.  Bundan sonra da bu turnuvayı geleneksel olarak devam ettireceğiz” dedi.

27 Ağustos başlayacak 10 Eylülde sona erecek olan Belediye Başkanlık futbol turnuvasının ödülleri son maçtan sonra verilecek. Gölcük Belediye Başkanlık Futbol Turnuvasına katılan takımlar şu şekilde oluşturuldu.

A GRUBU

Değirmenderespor

Hisareynspor

Gölcük Asarköyspor

Gölcük İdman Yurduspor

B GRUBU

Seka Doğanspor

Şirinköyspor

İhsaniyespor

Halıderespor

Gölcük Belediye Başkan Vekili Levent Değirmenci ve Kulüp Başkanları tarafından kura çekimleri yapılırken 27 Ağustos günü  A Grupta ilk karşılaşma Değirmenderespor ile Gölcük Asarköyspor arasında oynanacak, Turnuva 10 Eylül’de sona erecek olurken turnuvada dereceye giren takımlara ödülleri törenle verilecek.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL