Kuruçeşme için çalışmaya devam edeceğiz

Hürriyet’ten Kuruçeşme’ye hizmet, Kuruçeşme’den Hürriyet’e büyük ilgi   İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kuruçeşme Doğan Mahallesi Hasan Atakan Caddesi esnafını ziyaret etti. Bölge esnafı yıllardır çileleri haline gelen Hasan..

Kuruçeşme için çalışmaya devam edeceğiz

Hürriyet’ten Kuruçeşme’ye hizmet, Kuruçeşme’den Hürriyet’e büyük ilgi

 

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kuruçeşme Doğan Mahallesi Hasan Atakan Caddesi esnafını ziyaret etti. Bölge esnafı yıllardır çileleri haline gelen Hasan Atakan Caddesi’nin yenilenmesinden ötürü Hürriyet’e teşekkürlerini iletti

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, gününün büyük bir kısmını Kuruçeşme’de geçirdi. Başkan Hürriyet, İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün üst yapısını yenileyerek ışıl ışıl bir hale getirdiği Doğan Mahallesi Hasan Atakan Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Hürriyet, yenilenen cadde ile ilgili esnafın düşüncelerini alırken bölge esnafı caddenin yenilenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

ÇORBA İÇEREK SOHBET ETTİ

Kuruçeşme’de bir esnaf lokantasına giren Başkan Hürriyet, çorba içerek kahvaltı sofrasını esnafla paylaştı. Esnafla sohbet eden Hürriyet, “Sizler bizim için çok önemlisiniz. Kuruçeşme’de birçok yer görüyoruz ki yıllardır bakımsız bırakılmış. Bizler Kuruçeşme’ye yeniden hizmet getirmek için buradayız. Hasan Atakan Caddesi bu bölgenin en işlek caddelerinden biri. Yeni yüzüyle Kuruçeşme’ye yakışır bir hale getirmeye çalıştık. Umarım sizler de memnunsunuzdur. Kuruçeşme için çalışmaya devam edeceğiz.

ESNAFI DİNLEDİ

Başkan Hürriyet’e esnaf ziyaretinde İzmit Belediyesi başkan yardımcıları, koordinatörleri, birim müdürleri, İyi Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ile Doğan Mahalle Muhtarı Sadettin Ölmez, Hatipköy Mahalle Muhtarı Habibe Aksoy, Şirintepe Mahalle Muhtarı Nilgün Düzen, Kocatepe Mahalle Muhtarı Mustafa Kabak ve Fatih Mahalle Muhtarı Musa Temel eşlik etti. Cadde üzerindeki esnaflara konuk olan Başkan Hürriyet, esnafın talep ve önerilerini tek tek not alırken esnaflar da Kuruçeşme bölgesindeki çalışmalarından dolayı Hürriyet ve ekibine teşekkür etti.

“SİZE RAHATLIKLA ULAŞABİLİYORUZ”

Ziyaret sırasında bir esnaf Başkan Hürriyet’e, “Belediyede kepçe operatörü alımları yapıldı. Ben de katıldım. Bu süreçte sizlere rahatlıkla ulaşabildim. Kibriniz yok. Önceki dönemde aynı siyasi görüşte olmamıza rağmen bir derdimiz olduğu zaman başkanın yanına hiç çıkamıyordum. Şimdi rahatça sizinle görüşebiliyorum” dedi.

“OMUZLAR ÜZERİNDE GÖKLERE YÜKSELECEKSİNİZ”

Vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Hürriyet’e emekli öğretmen olan bir vatandaş, “Sizler omuzlar üzerinde göklere yükseleceksiniz. Çalışmalarından dolayı size helal olsun diyorum.” ifadelerini kullandı. Başka bir vatandaş ise “Budaklar Mevkii’ne çok güzel hizmetler veriyorsunuz. İstinat duvarları ve diğer çalışmalardan çok memnunuz” dedi.

ESTETİK OLDU

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz aylarda Hasan Atakan Caddesi’nde gerçekleştirdiği üst yapı çalışmasıyla Kuruçeşme esnafının yıllarca süren çilesini bitirdi. Hasan Atakan Caddesi’nin bakımsız kalan ve deforme olan yolunu asfalt dökerek yenileyen ekipler, ardından yaya ulaşımını kolaylaştırmak adına kaldırım çalışması yaptı. Eylül ayında dekoratif aydınlatma ve kaldırım boyama işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte de cadde çok daha estetik bir görünüme kavuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL