Genel Gölcük Güncel Manşetler Spor Yaşam

Kurumlar arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Gölcük İlçe Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikler kapsamında ortaklaşa düzenlediği kurumlar arası voleybol turnuvası oynanan final maçları..

Kurumlar arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Gölcük İlçe Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikler kapsamında ortaklaşa düzenlediği kurumlar arası voleybol turnuvası oynanan final maçları ile sona erdi.

Karşılaşmaları Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, Gölcük Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan, Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu ve Gölcük’lü voleybol severler izledi.

17 Ağustos Kapalı spor salonunda düzenlenen ve 7 takımın katıldığı voleybol turnuvası çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. Gölcük Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü voleybol takımları arasında oynanan final müsabakasında 2-0’lik setle müsabakadan galip ayrılan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü voleybol takımı turnuvada birinci oldu. Turnuvada Gölcük Belediyesi ikinci, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ise üçüncü oldu.

Oynanan final müsabakasının ardından turnuvada birinci olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün kupasını İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş, ikinci olan Gölcük Belediyesine kupasını Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, üçüncü olan Necati Çelik Devlet Hastanesi voleybol takımına kupasını İlçe Jandarma Komutanı Burçak Kırca takdim etti.
Kupa takdiminin ardında Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, asıl amaçlarının ödül dağıtmaktan çok kurumlar arası dayanışmanın sağlanması olduğunu belirterek, katılım sağlayan tüm kurumlara ve personellerine teşekkür etti. Turnuva toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL