Kurumsal Eğitim Günlerine Büyük İlgi

Körfez Ticaret Odası Marka İşbirliği ile gerçekleştirdiği kurumsal eğitim günleri eğitimleri son olarak Eğitmen Cem Küçüktepepınar tarafından verilen stratejik pazarlama ve marka yönetimi eğitimi ile tamamlandı. BİR AYDA 8 EĞİTİM..

Kurumsal Eğitim Günlerine Büyük İlgi

Körfez Ticaret Odası Marka İşbirliği ile gerçekleştirdiği kurumsal eğitim günleri eğitimleri son olarak Eğitmen Cem Küçüktepepınar tarafından verilen stratejik pazarlama ve marka yönetimi eğitimi ile tamamlandı.

BİR AYDA 8 EĞİTİM VERİLDİ

1 Ayda 8 Eğitim Programı düzenleyen Körfez Ticaret Odası’nda alanında uzman eğitmenler tarafından Protokol Kuralları, Toplantı Yönetimi, Kurumsal Yönetim Teknikleri ve Yöneticilik Özellikleri, Sunum Teknikleri, Kurumsal Yazışma ve Raporlama Teknikleri, Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi, Müşteri İlişkileri Yönetimi başlıklarında eğitimler verildi.

KATILIMLARIN YOĞUNLUĞU BİZLERİ ÇOK SEVİNDİRDİ

Eğitimlerin tamamlanmasının ardından konuşan Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ‘’ MARKA’ya yazdığımız projemizin ardından MARKA tarafından finanse edilen eğitim programlarımıza çok yoğun bir katılım oldu her biri kendi alanında uzman profosör ve doçentlerden oluşan eğitimci kadromuzla Körfez Ticaret Odası’nda çıtayı çok yükselterek önemli bir başarıya imza attık. Ben hem odamızda eğitim veren önemli isimlere hem MARKA’ya hem de tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum.

EĞİTİMLERİMİZ 2019’DA DA DEVAM EDECEK

Körfez Ticaret Odası’nda eğitimlerin bu kadar ilgi görmesinden sonra MARKA ile tekrar işbirliği içeresinde 2019 yılı planlamamızı da yapmaya başladık diyen Öztürk ‘’odamızda verilen eğitimlerimiz tamamen ücretsiz halka açık ve sertifikalı olarak yapılamaya devam edecektir’’ dedi

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL