Kuzuyayla’da kurtarma operasyonu

AFAD ve Jandarma, hafta sonu Kartepe Kuzuyayla’da 2 kurtarma operasyonu mesaisindeydi. Cumartesi ve Pazar günleri yoğunlaşan Kartepe trafiğinde mahsur kalma olaylarıyla sık sık karşılaşan AFAD ve Jandarma ekipleri maceracı 5..

Kuzuyayla’da kurtarma operasyonu

AFAD ve Jandarma, hafta sonu Kartepe Kuzuyayla’da 2 kurtarma operasyonu mesaisindeydi.

Cumartesi ve Pazar günleri yoğunlaşan Kartepe trafiğinde mahsur kalma olaylarıyla sık sık karşılaşan AFAD ve Jandarma ekipleri maceracı 5 ve 2 kişiden oluşan 2 genç grup için kurtarma operasyonu yaptı.

Cumartesi gece 02.55 te Kuzuyayla bölgesinde 5 gencin mahsur kaldığı ihbarıyla harekete geçen ekipler, alınan konum bilgileri ile olay yerine intikal ettiler. Ergün Ç., Önder Y., Artun T, Erkan Y. ve Alp A. isimli gençlerin içinde bulundukları araca 03.50 de ulaşan ekipler, AFAD’ın 8×8 amfibik müdahale aracıyla gençlerin araçlarını saplandıkları yerden kurtardı.

PAZAR GECESİ KUZUYAYLA’DA 2 GENÇ DAHA…

Pazar gecesi 21.30 da 112 çağrı merkezine yine Kuzuyayla bölgesinde iki gencin mahsur kaldığı ihbarı gelmesi üzerine harekete geçen Kocaeli AFAD ekibi, Jandarma’dan da destek isteyerek olay yerine intikal etti.

Olay yerine ulaşan ekipler, Selçuk O. ve Olcay Ö. isimli gençlerin araçlarının ana yoldan 5 km içeride tali yolda kara saplandığını tespit etti. Vinç yardımıyla güvenli bölgeye çekilen araç içindeki gençler, donmaktan çok korktuklarını ifade ederek AFAD ve Jandarma’ya teşekkür ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL