KYÖD Elektronik Atık Projesi

KYÖD Yönetim Kurulundan Basın Bilgilendirmesi: Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği 1 Mart tarihinden başlatmış olduğu Elektronik Atık Projesine ilişkin aylık basın bilgilendirmesi yaptı. “1947 de kurulduğundan bu güne aydınlık bir geleceğin..

KYÖD Elektronik Atık Projesi

KYÖD Yönetim Kurulundan Basın Bilgilendirmesi:

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği 1 Mart tarihinden başlatmış olduğu Elektronik Atık Projesine ilişkin aylık basın bilgilendirmesi yaptı.

“1947 de kurulduğundan bu güne aydınlık bir geleceğin eğitimli gençlik ve eğitimle aydınlanmış güzel insanlarla gerçekleşeceğine inanan çağdaş bağımsız bir ülke hedefi için çalışan KYÖD olarak 1 Mart 2021 tarihinde başlattığımız bir çevre ve eğitim projesini sizlerle paylaşıyoruz” dedikten hemen sonra 1Mart itibariyle başlatmış olduğumuz kampanyaya üyelerimizin kamuoyunun katılımı gün geçtikçe daha da büyüyerek artmaktadır.

Gerek toplama merkezlerimize bırakılan gerekse bizzat dernek binamıza teslim edilen elektronik araç gereçler büyük bir özenle  düzenlenerek teslimat gününe kadar korunmaktadır.

Kampanyamıza yakın zamanda Oda ve Derneklerinde desteğinin olacağını ve aynı zaman da site yönetimleri yaptığımız görüşmelerin olumlu geçtiğini bildirmek isteriz.

Kampanyamızın başladığı günden itibaren verdikleri tanıtım ve çağrı destekleri için yerel basın örgütlerimize minnettarız.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL