Güncel Manşetler

Latin ve Türk Ezgileri Kocaeli’de Buluşacak

Luis Ernesto Gomez-Gülseren Gomez ve Latin Jazz Band, 16 Mayıs Pazartesi Günü Kocaeli’de konser verecek.   Luis Ernesto Gomez-Gülseren Gomez ve Latin Jazz Band, 16 Mayıs Pazartesi Günü Kocaeli’de konser..

Latin ve Türk Ezgileri Kocaeli’de Buluşacak
Luis Ernesto Gomez-Gülseren Gomez ve Latin Jazz Band, 16 Mayıs Pazartesi Günü Kocaeli’de konser verecek.
 193204_ekran-alintisi

Luis Ernesto Gomez-Gülseren Gomez ve Latin Jazz Band, 16 Mayıs Pazartesi Günü Kocaeli’de konser verecek.

Kocaeli Sanayi Odasından (KSO) yapılan yazılı açıklamada, Latin ve Türk Ezgileri Konseri’nin, KSO Sosyal Tesisleri Club Bithynia’da düzenleneceği ifade edildi.

Konserde sahne alacak Luis Ernesto Gomez-Gülseren Gomez ve Latin Jazz Band’a, KSO Oda Orkestrasının da eşlik edeceği belirtilen açıklamada, “Luis Ernosto Gomez, Paris’te yıllarca Arturo Sandoval, Dany Brillant, Yuri Buenaventura gibi ünlü Latin sanatçılarla çalışmış, 28 senedir sahnede olan uluslararası tumba ustasıdır. Gülseren Gomez ise 2005’de Eurovision’a katılmış, 400 milyon kişi tarafından dinlenmiş, konservatuvarı Paris’te bitirmiş, 20 senedir çok dilde şarkı söyleyen özel bir ses sanatçısı, perküsyoncu ve dansçıdır.” denildi.

Açıklamada, 2006’da çalışmalarına başlayan Kocaeli Sanayi Odası Oda Orkestrasının ana gayesinin “üretimin ritmi” sloganıyla toplumu müzikle buluşturmak olduğu kaydedildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL